ולך גחלילית..

אני.

New member
ולך גחלילית..

החיים מורכבים כנראה מהמון אכזבות, למדתי לא הכל קורה כמו שרוצים. אולי דוקא שם למטה, בתוך חשבון הנפש השאלות והתהיות,לומדים להעריך דברים קטנים. כשנסעתי את אותה הדרך לאורך הים קצת לפני תל אביב עצרתי לקפה. ישבתי האוטו,והמחשבות... והדמעות.. אני ועצמי. ופתאום לא יודעת מאיפה,ממש לא ראיתי,דפק לי בחור על השמשה "אני מתבונן בך כמה דקות ואת כל כך עצובה..חיב לספר לך בדיחה" איש זר...שמעולם לא ראיתי שלעולם לא הראה עוד איש זר שבתוך כל בדידות שבתוך כל הדמעות גרם לי לחייך. איש זר...שגרם להרגיש שלמשהו איכפת.. ככה חשתי שקיבלתי את סל הכוכבים... תודה.

אני חמודה.. (נשמע לא טוב..../images/Emo8.gif)

כאילו...אני שהיא חמודה. לא , לא... לא אני אני, אני... איףףף...הסתבכתי. בקיצור, רציתי להגיד שיש טונות של אנשים טובים באמצע הדרך שעושים טוב על הלב ומגיעים כשרע וקר בנשמה. כמו כוכבים נוצצים בלילה של שמיים כהים. שתהיי מאושרת, אני יקרה. (שיט..עוד פעם אני נשמעת שחצנית..
)

אני ../images/Emo24.gif

ובכן... כמו שסבתי עליה השלום הייייתה מספרת לי... אין דבר כזה סתם, לכל דבר בחיים יש סיבה לכל אירוע יש משמעות וסיבה.. כך הוא האיש הזר שהופיע פתאום... מעניין מי הוא היה (צרכה לחשוב על זה..) וכך הסל שקיבלת ואפילו עד כמה שזה נשמע עצוב החלום שלך שהתנפץ.... אולי הוא התנפץ כי משהו טוב הרבה יותר אמור להתרחש!!!! שולחת לך סלסלה שקית של כוכבי אושר ואין על מה להודות באמת שאין! הכוכבים הם של כולנו, אני רק אוספת אותם שאי ברכה ורק טוב!!!

למעלה