ולחשוב ש..

ולחשוב ש..

*ולחשוב ש...כל זה התחיל מכך שהיו הרבה אנשים בבוגי והיה צריך לחכות 3 יעפים! למה בדיוק ציפיתם, לבוגי של 14 צנחנים ??? *ולחשוב ש...אנשים אינם מבינים את התועלת שבכל פעילות שהאיגוד העני וההתנדבותי הזה עושה ע"מ לנסות למסד ולחשוף את הספורט הזה ברבים ! *ולחשוב ש...אנשים אינם מבינים כי בעל מועדון פרטי מחוייב למי שהשקיע וסיכן את כספו, יותר מאשר ללקוחותיו. אדרבא, כפי שהציעו - תשקיעו, תפתחו מועדון ותמכרו צניחה ב-6 דולר. "לנצל" את אי התחרות זהו דבר לגיטימי לחלוטין לבעל העסק ואולי עובדה זו אף היתה שיקול מרכזי בניתוח השקעתו. *ולחשוב ש...אני יושב כרגע על ענף ש"צרכנים אנטיליגנטים" כורתים לי בזה הרגע. ולסיכום: מה היה לנו כאן ? ועל מה המהומה? יעפים מלאים בבוגי (אני היחיד שחושב שזה נהדר?) ו-300 ש"ח תשלום לאיגוד הצניחה שממילא יחסכו לכם עם התפרקותו הצפויה של האיגוד. צרכנות אנטיליגנטית עלק...

ניתרו

New member
אז זהו שלחשוב

ולא סתם ככה לקבל דברים כמובנים מעליהם. כן, אתה צודק, אנשים לא מבינים את התועלת שהאיגוד העני וההתנדבותי הזה עושה. אז מה מבקשים? שנשב ויסבירו לנו. ואללה, מה לעשות, לא כולנו נולדנו מבינים את הכל. אבל מה שכן, רוצים להבין, וזה כל הסיפור. אז באמת, די עם ההצתדקות הזאת - אף אחד פה לא נגד אף אחד. כולה רוצים לראות מה קורה עם הכסף. רבאק, אני אומר לך עכשיו שאני מוכן לשים גם 600 שקל אם באמת אני אראה שזה ממש הולך לקידום הספורט ביעילות. על זה כל הסיפור. סרגיי

למעלה