אז כמו שאמרת, 3, 4 ולעבודה הוא שיר חריצות מצויין מי יודע מדוע ולמה, כל בית (כמעט) מתחיל כשיר חריצות אבל מסתיים בבטלה... אני ואתה נשנה את העולם, של פוליקר. don´t stop me now / queen אני עוד אזכר בנוספים...
Five - Keep On Moving S Club 7 - Don´t Stop Moving Eiffel 65 - Move Your Body Sugababes - Run For Cover Ricky Martin - Loaded Red Hot Chilli Papers - Road Tripin´ Geri Halliwell - Scream If You Wanna Go Faster אין לי כח להמשיך...
לא רוצה לישון בכלל ! זה של ג´וזי כץ מתוך פסטיבל הילדים מספר 8 "למה כל ערב בדיוק כמו שעון אמא מכריחה אותי ללכת בשמונה לישון ולא לראות את קוז´אק הגדול אני לא רוצה לישון, לא רוצה לישון לא רוצה לישון בכלל !"
working nine to five של דולי פרטון. hard day´s night - ביטלס עבודה שחורה - אהוד בנאי (ועל אותו משקל - "ערבב את הטיח, אחמד" של אותו האיש) ואיך שכחתם את שירי ילדותנו האלמותיים "הך פטיש עלה וצנח כבישי בטון בחול נמתח" "כך הולכים השותלים"
60: beatles - a hard day night (בגלל שהוא עבד כמו כלב...) 70: men at work - down under (רק בגלל שם הלהקה... ושיר מצוין) 80: starship - nothing gonaa stop us now (בגלל שם השיר...)