ולהפך

Cantinflas

New member
בוא נראה

אז כמו שאמרת, 3, 4 ולעבודה הוא שיר חריצות מצויין מי יודע מדוע ולמה, כל בית (כמעט) מתחיל כשיר חריצות אבל מסתיים בבטלה... אני ואתה נשנה את העולם, של פוליקר. don´t stop me now / queen אני עוד אזכר בנוספים...

Crazy_Bitch

New member
אמממ...

"She works hard for the money" (מעניין של מי זה? "you gotta work it out"- מהסאונדטרק של גולדממבר

מאטריקס

New member
אמממ.... יש לי אחד

לא ממש הכי טוב, אבל This Train Don´t Stop There Any More של אלטון ג´ון.

Chandler Rulz

New member
יש לי כמה:

Five - Keep On Moving S Club 7 - Don´t Stop Moving Eiffel 65 - Move Your Body Sugababes - Run For Cover Ricky Martin - Loaded Red Hot Chilli Papers - Road Tripin´ Geri Halliwell - Scream If You Wanna Go Faster אין לי כח להמשיך...

פ י י

New member
לא רוצים לישון, רוצים להשתגע

וגם: "אני לא יכול לישון, לא יכול לישון, לא יכול לישון - בכלל!" (שוקולד-מנטה-מסטיק).

סאביבית

New member
לא *רוצה* לישון, לא *רוצה* לישון

לא רוצה לישון בכלל ! זה של ג´וזי כץ מתוך פסטיבל הילדים מספר 8 "למה כל ערב בדיוק כמו שעון אמא מכריחה אותי ללכת בשמונה לישון ולא לראות את קוז´אק הגדול אני לא רוצה לישון, לא רוצה לישון לא רוצה לישון בכלל !"

שיר הפועלים ההוא

פועלי הבנין "כליום שאת עוברת כאן בשבע (או תשע?) אנו לך שרקים מהבנין" וורקינג ניין טו פייב

עוד כמה

working nine to five של דולי פרטון. hard day´s night - ביטלס עבודה שחורה - אהוד בנאי (ועל אותו משקל - "ערבב את הטיח, אחמד" של אותו האיש) ואיך שכחתם את שירי ילדותנו האלמותיים "הך פטיש עלה וצנח כבישי בטון בחול נמתח" "כך הולכים השותלים"

Rabi Yani

New member
דון קישוט

אמצא לי עבודה, אלך לעבוד בבית מלון.../דני סנדרסון ומזי כהן

אנו נהיה הראשונים

כך הולכים השותלים רון בלב ואת ביד לעבודה ולמלאכה אז בואו ונזוזה

שמש27

New member
ונציגות לסיקסטיז, סבנטיז ואייטיז:

60: beatles - a hard day night (בגלל שהוא עבד כמו כלב...) 70: men at work - down under (רק בגלל שם הלהקה... ושיר מצוין) 80: starship - nothing gonaa stop us now (בגלל שם השיר...)

למעלה