ולגבי לגליזציה...

אני כידוע לך לא חושב שצריך לקטלג

אותם/אתכם כעבריינים. ההתייחסות שלי הייתה ל"יש רק פתרון אחד". אני לכל הפחות, לא חושב שאני כל כך חכם כדי לדעת בכזאת וודאות שיש רק פתרון אחד. אני לא הייתי רוצה להמשיך להתנצח איתך בדיון הזה (בשל הכבוד ליתר המשתתפים), אבל כאן מתחילה הבעיה שלי עם ההטפה שלך ושל חלק מחבריך שעליה אני מדבר. אני מציב סימני שאלה (לפחות משתדל), אתה מציב סימני קריאה. יחי ההבדל...

merde

New member
אוקיי אני אתקן את עצמי

אתה צודק, ואני אתקן את עצמי מיד. לא טענתי שאני גאון שמצא את הפתרון היחיד שקיים(בלי קשר שהוא לא רעיון שלי) טעיתי בטענה שקיים אך ורק פתרון אחד, הכוונה שלי היא שקיים רק פתרון אחד שאני -מודע- אליו שמתייחס לכל הבעיה ולא רק לפן מסויים לגביה. ובמקרה שיש לך סמני שאלה תציב אותם ואני אנסה לענות לך. נ.ב, אני לא מטיף הכל פה זה הדעה שלי ואני לא מנסה להכריח אף אחד לחשוב כמוני. ועוד בנושא אני כל הזמן משנה את הדעות שלי לפי הנסיון והידע שלי(המעט שיש לי).

יאיר5

New member
מצטער לאכזב את שניכם במדינה שלנו

לא יהיה שום שינוי בטח לא בשנים הקרובות. אמיר אתה באמת מאמין ששינוי שיטת ההסברה זה מה שיעזור? אני לא חושב ששום דבר יעזור סמים תמיד היו ותמיד יהיו אפשר פשוט לשנות תמצב הקיים ואז אולי פחות בני נוער יפלו במלקודת הזאת.אבל גם זה לא בטוח.אני חושב שאנשים מבוגרים יש להם הזכות המלאה לעשות מה שהם רוצים החיים שלהם.אם מותר להם למות בשביל המדינה שלפחות המדינה תעזוב אותם בשקט.ושים לב אני מדבר על מבוגרים. ושמתי לב שהדיון הזה עסק בעיקר בסמים קלים אני חושב שהבעיה של הסמים הקשים הרבה יותר חמורה ומזיקה.וצריך להתייחס אליה באותה דחיפות אם לא בדחיפות גדולה יותר. יאיר

למעלה