ולא פעם ..טעו בי
אני נכנס ערב ערב לצאט משוחח עם חברים שהכרתי בצאט צוחק משתגע לי בכללי אני רוצה להביא לפניכם תופעה מוכרת מאד לכלל בנות ישראל מדי פעם מישהו טועה עם שמי ומחליט לו שאני איזה נערת חלומותיו שתגשים לו במהירות את כל הפנטזיות שברובם הם מיניות להלן שיחה שהתקיימה אצלי בפרטי: חתיך אולטמטיבי: היי טאי מה שלומך? (פיששש פה יש בעיה כי השאלה בקלות יכולה להיות מופנית גם למין הזכרי) טאי:יופי תודה חתיך האולטמטיבי: פנויה ?רווקה ?גרושה? אלמנה? טאי:סמן מה מתאים לך וצא לכללי עם כולם כי אני כמוך חתיך האולטמטיבי
יש לו בעיה קטנה הוא ברגע זה נכנס לאקסטאזה) יחס יחס תני לי יחס אני נראה מעולה אני מאהב מושלם עם ציוד משוכלל טאי: הלו מה זה ציוד משוכלל מה עם דחפור מתכוונן אוטומטי? (לרגע רגש הנחיתות שלי התחיל לפעול וואי יש לו שם משהו מיוחד וגברים ידועים בחולשה שלהם לגבע הענין הספציצי הזה רק קראבק הוא חושב שיש לי ציצים) חתיך אולטמטיבי: אני חם אש ואני מוכן ומסוגל להעניק לך את ריגוש חייך טאי: מה אתה יודע יש לי הרבה ריגושים אחד מהם זה לעשות סקס לוהט על מגדל בוער ובתרועת המכבי אש תיהיה לנו תרועה גם כן חתיך אולטמטיבי: אני כבאי לעת מצוא אני גם פירומן לא קטן הכל יחד רב תכליתים טאי: כן שמתי לב גם דו כיווני חתיך אולטמטיבי: אז מה את אומרת אצלי או אצלך או שמא נתחיל פה ונמשיך יו נואו במיטה חורקת טאי:פישששש זהו רבותי פה כבר לא עמדתי וצעקתי בצעקת צאט חתיך אולטמטיזי תגיד לי יא אהבהל אתה חובב בחורים כי מה שיש לך יש לי גם יאללה סע לשלום המפתחות בפנים תשתדל להתרסק לפני אז בנות אני מבין ללבכם אם זה דוגמית קלה לחוויות שאתן עוברות בצאט ברוך שלא עשני אישה כי זה אירוע שקורה אחת ל.. בו בזמן שאצלכן קורה כל שעה אולי פחות ובחורים תנסו ללכת על שיחות ולגלות שיש מאחורי המסך אישה שהיא רגישה חכמה וחמה ולא רק באזור הדמדומים
אני נכנס ערב ערב לצאט משוחח עם חברים שהכרתי בצאט צוחק משתגע לי בכללי אני רוצה להביא לפניכם תופעה מוכרת מאד לכלל בנות ישראל מדי פעם מישהו טועה עם שמי ומחליט לו שאני איזה נערת חלומותיו שתגשים לו במהירות את כל הפנטזיות שברובם הם מיניות להלן שיחה שהתקיימה אצלי בפרטי: חתיך אולטמטיבי: היי טאי מה שלומך? (פיששש פה יש בעיה כי השאלה בקלות יכולה להיות מופנית גם למין הזכרי) טאי:יופי תודה חתיך האולטמטיבי: פנויה ?רווקה ?גרושה? אלמנה? טאי:סמן מה מתאים לך וצא לכללי עם כולם כי אני כמוך חתיך האולטמטיבי