ולא לשכוח - החל מהשעה 10.00 ברשת גימל משיריו של ינקל´ה רוטבליט.
ח חונה לרגע New member 1/6/02 #3 כעת מתנגן השיר מלנכוליה../images/Emo79.gif מפי חמי רודנר ... אני נמסה בשיר הזה אחד היפים של העת האחרונה. ת´ראות חברים
כעת מתנגן השיר מלנכוליה../images/Emo79.gif מפי חמי רודנר ... אני נמסה בשיר הזה אחד היפים של העת האחרונה. ת´ראות חברים
ח חונה לרגע New member 1/6/02 #5 ב-88FM - זו התחנה שלי אוכלת, שותה, עובדת, חולמת עם התחנה הזו. מוסיקה מגוונת ואיכותית. מידי יום בצהריים לאהוד מנור יש פינה אישית, ללקק את האצבעות ממה שהוא בוחר להשמיע.
ב-88FM - זו התחנה שלי אוכלת, שותה, עובדת, חולמת עם התחנה הזו. מוסיקה מגוונת ואיכותית. מידי יום בצהריים לאהוד מנור יש פינה אישית, ללקק את האצבעות ממה שהוא בוחר להשמיע.
ח חונה לרגע New member 1/6/02 #6 בטאג ליין שלי מתנוססת ההודעה "אם את רוצה לדעת איך מנקים חלונות".... הרב אומן בסדר ונקיון נעלם ... לא שאני מתגעגעת אליו במיוחד, ובכל זאת משהו נצבט בלב.. חבר אתה חסר - אין עם מי להתקוטט
בטאג ליין שלי מתנוססת ההודעה "אם את רוצה לדעת איך מנקים חלונות".... הרב אומן בסדר ונקיון נעלם ... לא שאני מתגעגעת אליו במיוחד, ובכל זאת משהו נצבט בלב.. חבר אתה חסר - אין עם מי להתקוטט