ולאחר שהאבק שקע...

m i t a l y

New member
ולאחר שהאבק שקע...

לאור חילוקי הדעות שהתגלעו היום בין שניים מחברי הפורום, אשר הגיעו ל"טונים" שלא היו מוכרים עד כה בפורום, אני מוצאת לנכון להביא לכם קטע מתקנון של פורום שכן (כמובן לאחר שקיבלתי את אישורן של מנהלות הפורום) העוסק בדיוק בנושא זה: "אני מבקשת לשמור על שפה נקיה ונעימה. כמו בכל פורום, גם כאן יש מקום לדיונים וחילוקי דעות. אנא שמרו על דיון ענייני ובוגר. השתדלו לנסח את דעותיכם בצורה עניינית, סובלנית, תרבותית, חיובית, בונה ומתחשבת ברגשות הכותבים האחרים, גם כשאתם נסערים או לא מסכימים לחלוטין עם מה שנכתב. זכרו, מה שחשוב לכם, יכול להיות הדבר האחרון עלי אדמות שמעניין גולש אחר בפורום" (סוף ציטוט). את התקנון במלואו אפרסם במהלך השבוע הקרוב לאחר התאמתו לפורום שלנו. המשך סופ"ש נעים לכם...
מיטלי

לורליי43

New member
כמשתתפת חדשה כאן

אני לא מתיימרת להציע הצעות לניהול. אבל כמשתתפת וותיקה מאוד במקומות אחרים חשבתי להביא את "השני גרוש שלי". תמיד חשוב לשמור על דרך ארץ, אבל, אם חושבים על העובדה שחלק מהדיונים יהיו תמיד ממקומות רגשיים- אז לפעמים הניסיון למנוע סגנון יותר רגשי, מונע העמקה ופתיחה של נושא מסויים. לדעתי, אחד היתרונות הגדולים של פורום באינטרנט (שאינו פורום תמיכה ששם הכללים והמטרה שונים) הוא היכולת להתעמת וללמוד להתעמת עם רגשות שקשה לנו איתם. אלה בדיוק המקומות האלה. בנוסף- זה קורה בכל פורום, חילוקי הדעות שהתגלעו היום בין שניים מחברי הפורום- נרגעו במהירות שיא, אני לא טוענת שצריך לתת לחילוקי דעות לגלוש בצורה ברברית, לפעמים הפתרון הפשוט הוא- לא נעים לך לקרוא- אל תקרא ואל תענה.

למעלה