וכשהיא אמרה לי ש...

וכשהיא אמרה לי ש...

סיימתי טיפול אצל הפסיכולוגית שלי...וזה היה לפני הזמן והיא כנראה מתוך כעס ומתוך צעד של התרסה....אמרה לי : " מטפל יודע על מהירות הטיפול וההצלחה בו על סמך מערכת הקשרים הקודמים של המטופל" ואת צר לי לומר לך באת מעבר של הזנחה ריגשית ואת ...במצב של דיכאון מתקדם שמלווה אותך מילדות... ורציתי להעלות סוגיה...איך אפשר לדעת מתי הדיכאון נכנס לחיי? אם הוא אכן מלווה אותי כל חיי? ואיך זה שיש לי ימים של חסד מלאים באושר וחיוך של הלב? ומה זה אומר על הנפש שלי אם היא רק רוצה להשתחרר אבל המחשבה על המשפחה ואיך היא תישבר מהמצב הזה מחזיקה אותי? וזה רק הדבר היחיד שמחזיק אותי...אבל כמה שזה הדבר היחיד...הוא מספיק חזק על מנת למנוע ממני לעשות דבר כזה או אחר.....

ע ו פ ר ה

New member
האם זה חשוב כל כך

מתי הדיכאון הגיע? השאלה איך מתיידדים איתו או איך נפרדים ממנו או איך חיים עם עצמנו בשלום. שיהיה לך בהצלחה ורק חיים טובים. עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי

שירי יקרה../images/Emo24.gif

אין לי מושג מה הפסיכולוגית אמרה כי לא הייתי שם ולכן מה שנשאר אלו בעצם מילותיך שמיצגות את מחשבותיך שמתארות את רגשותיך... כלומר מה שרשמת כאן הוא בעצם פועל יוצא של פרושייך... פרושים אישיים נובעים כתוצאה ממערכת פרושים שפתחנו אותם במהלך חיינו... זו היא השפה שלנו... כנראה כרגע את בשלב בחייך שמעונינת להבין את תופעת חוסר מצב הרוח שלך או להבין את פשר העליות והירידות במצבי הרוח שלך???... לדעתי האישית נשמתך מחפשת מה שהוא ואיננה מוצאת... אולי היא מחפשת את השקט השלום והשלווה קוראים לזה חיפוש אחר ההרמוניה הסדר בחיינו... ועד שהיא לא תמצא זאת בעולם חסר הסדר עולם מלא דיסהרמוניה היא לא יכולה להרגע. ואולי עלינו לפעול אחרת? אולי עלינו לחפש את ההרמוניה בתוכנו אולי הגיע הזמן להתעוררות? להבנה? ללמידה? ללקיחת חייך בידיך ללקיחת אחריות על רצונה שלך נשמתך? רשמי את התשובות על דף נייר. המתיני שלושה ימים וחיזרי אל התשובות... ימים יגידו בהצלחה

מיכל

מאוד מתחברת למה שאמרת בהחלט מרגישה שהנשמה שלי מחפשת שקט והרמוניה... אך לא יודעת איפה למצוא..יותר גרוע לא יודעת איפה להתחיל לחפש.. אשמח לשמוע עצות.

היי שירי הכול מאד פשוט ../images/Emo13.gif

התחילי לרשום את מחשבותיך על דף נייר בתוך מחברת מסודרת שלב ראשון ביציאה למסע... אחר כך נדבר... בהצלחה

תרשי לי לשתף אותך במשהו שיצא החוצה.

וזה יצא מצחיק..כי בדיוק ישבתי וכתבתי משהו ואז קראתי את התגובה שלך...

רק הערה קטנה ...

באם התכוונת להתאבדות ("נפשי רק רוצה להשתחרר אבל המחשבה על המשפחה...מחזיקה אותי...מלעשות דבר כזה או אחר")?? רוצה רק שתדעי (וגם אני הייתי בדיכאון קשה והיו לי מחשהות בכיוון) שהתאבדות לעולם לא תשחרר את נשמתך ! אלא רק תתקע אותה ! ע"י התאבדות את רק "משחררת" אותה מהגוף הפיזי הנוכחי, אך את תוקעת ומחבלת ומוותרת על המשך תהליך ההתפתחות הרוחנית של נשמתך. היא לא תמשיך להתגלגל, ותסבול סבל רב דורות אינספור בגלל המעשה. הידעת זאת ?? מציעה לך להפסיק לחשוב בכיוון... כי התאבדות זה כלא לנשמה. בדיוק כפי שאת כבולה כעת בכלא של ה mind. ואת יכולה לצאת לחופשי... ואולי לא אצל הפסיכולוגית התשובה, ולכן טוב שהסתיים. חפשי באפיקים אחרים... ואם טעיתי, וכלל לא התכוונת להתאבדות, אז איתך הסליחה.

למעלה