וכרגיל.. בבקשה...

קרוואלה

New member
באנו באנו.....

אני רק מחכה לתגובה של וניל לירי ונשקני.... מסקרן אותי מה דעתם!! אחר כך תקבלו הסבר למה שאלתי.

נשקני עובד...לירי בטח חזרה לישון..

וקוטיטוש או ונילה נעלמה... שימי לב שגם איש הכדורגל נעלם...

קרוואלה

New member
הם יצוצו באיזה שלב!!

חשוב לי שאלה שמייעצים פה בדרך כלל יגיבו על מה ששאלתי!!

את מתחילה לסקרן אותי..

מעניין למה שאלת את השאלה.. ואני כבר יודעת שאת לא אומרת סתם

קרוואלה

New member
אין לך ברירה!!!

רק כדי להרגיע אותך זה לא משו סודי .... והייתי מספרת לך אבל אז התשובות של השאר לא היו כנות אולי אז תתאפקי!!

optimi10

New member
משהו לחיוך

3 נשים,אחת רומניה ,אחת צרפתיה ואחת מרוקאית ..חזרו מהרצאה על פמיניזם. נדבורו בינהן לייסם חלק ממה ששמעו .. נפגשו אחרי שבוע ,וכל אחת סיפרה איך עבר השבוע ... מספרת הרומניה ..אני הלכתי לשוק קניתי מצרכים והכנתי אוכל לשבוע, שמתי במקרר ואמרתי לבעלי כל יום תוציא מנה אחת תחממם ותוכל .נו שואלות הנשים? ביום הראשון לא אכל ..,ביום השני לא אכל ..ביום השלישי היה רעב ,,אכל .. יופי אומרות הנשים .. מספרת הצרפתיה ..אני הלכתי לשוק קניתי מצרכים ..והלכתי לחנות ספרים קניתי ספר בישול ...עשיתי לא רשימה ..יום ראשון ,תבשל לפי עמוד 10 ,, יום שני עמוד 20 ..וכך לכל השבוע ..נו שואלות הנשים ? ביום הראשון לא אכל.ביום השני לא אכל ..ביום השלישי היה רעב בישל ואכל יופי אומרות הנשים .. מספרת המרוקאית ..אני עשיתי בדיוק כמו הרומניה ...נו שואלות הנשים .. ביום הראשון לא ראיתי אותו ...ביום השני גם לא ראיתי אותו ...ביום השלישי ראיתי אותו קצת ,,,כשירדה לי הנפיחות סביב העיניים

קרוואלה

New member
חי חי חי.....

סורי הבדיחה כשלעצמה נחמדה... לי אישית יש בעיה עם בדיחות על אלימות!!! במיוחד כלפי נשים וילדים!! אבל זו אני ותרגיש נוח להמשיך לספר בדיחות ..

optimi10

New member
היי קרוו ../images/Emo39.gif

גם אני מאוד מתפוצץ בתוכי ..כשאני רואה ושומע על אלימות נגד נשים או ילדים ...אפילו נגד חיה חסרת מגן .. אני מבטיח לך, שאת ממני לא תשמעי בדיחה בסגנון ........

למעלה