וכעת...

פראזניק

New member
וכעת...

אפשר לחזור לסורינו...:)))) איש, תתחיל להרביץ ניגונים, פיצוי על כל שלשת השבועות. ר´ יעקב, יש לי דיבור איתך בנושא ניגונים, גם כאן וגם בפורום שלנו. חבר´ה, תתעוררו. קומי אורי כי בא אורך, כבוד ה´ עלייך נגלה

צודק!../images/Emo13.gif

אפשר לחזור לסורינו
השאלה היא במה להתחיל? אני חושב שצריך משהו שמח
אז הנה אחד הניגונים היפים של חסידי חב"ד.תמיד שאני מנגן עם התזמורת של חסידי חב"ד מצפת ואומרים לי לנגן ניגון אני פותח בניגון הזה
שבת שלום לכולם

גם אני חזרתי ../images/Emo171.gif

לעברתי על כל הניגונים שג´קו שם לנו כאן = אשריו ואשרינו . אנחנו מתכננים את הנופש שלנו מסביב לחג הכלייזמרים , מגייסים אנשים ומחפשים צימרים (מלון ת"א כבר מלא) . רעיונות יתקבלו בברכה .

עוד רעיונות למלון:)

קצת יותר יקר מלון "רון" הכי יקר מלון "רימונים" משהו באמצע (מלון טוב) מלון "מרכזי". חוץ מזה שידוע לי שהרבה צפתיים משכירים את הדירות שלהם בתקופת הזאת אינני יודע בדיוק איך הנופשים מגיעים אליהם
אין כל ספק בעניין שהתרומה של יעקב ושלך אריאל לפורום היא עצומה

יעקב עוד מילא , אבל אני ???

בכל אופן תודה על ההצעות , נשתמש אי"ה באחד מהם . עכשיו יש לי שאלה , קצת טורדנית אבל אולי במקרה יש לך את התשובות . חודש אב הוא חודש מספיק ארוך . התאריכים שנבחרו לכלייזמרים ימנעו מרבים רבים - בני ישיבות ההסדר והישיבות הגבוהות שנמנים על חובבי מוסיקת הכליזמר להשתתף בחגיגות ? חבל . לא ?

גם אתה אריאל

תורם הרבה לפורום
לגבי השאלה. אני מסכים איתך שעדיף היה להקדים את התאריך קצת אבל זה כמובן לא תלוי בי:)))

למעלה