וכעת נעבור לבנות גילמור

swirrrly

New member
וכעת נעבור לבנות גילמור

איזה עצבון שהחברה האוקראינית של רורי עוזבת, אלוהים אני מקוה שזה לא לתמיד היא הייתה דמות כל כך מצחיקה ומדהימה.....

dalitush

New member
האמת..

תמיד ריחמתי עליה.. שיש לה כזאת אמא רעה.. אם הייתה לי אמא אוקרינית מעצבנת כזו הייתי שוחטת אותה!! הלואי שהאוקיאני החמוד שלוק עליה יסתדר.. הם כ"כ מתאימים..

אפרת ר

New member
אל תדאגו היא חוזרת

ראיתי כבר את רב העונה השנייה, והיא חוזרת

katykr

New member
היא לא אוקראינית....

היא קוריאנית... אתן מתבלבלות בין אוקראינה לקוריאה... קטי

OrlyusH

New member
היא חוזרת?

באמת?
ממ.. איך את יודעת?

Iris cream

New member
קודם כל- קוראים לה לין...

ואני לא ריחמתי עליה בגלל אמא שלה, כאילו- גם, אבל גם בגלל הבית שלה. אין לה שום פרטיות, הכל תמיד למכירה ואמא שלה בכלל לא איתה. איזה הורים ירצו לשלוח את הבת שלהם לקוראיה בלי מועד חזרה? זה נוראי. אף פעם לא ממש אהבתי אותה, אבל אני אהבתי את החדר שלה ואת אוסף הדיסקים שמתחת לרצפה...זה היה אדיר לגמריי...
Iri$ Cre@m

boardsmash

New member
מסכימה עם irish cream

ודרך אגב מאיפה האיקון- עשית אותו או שהורדת מאיזשהו מקום? הוא ממש יפה שיר

Iris cream

New member
Iris cream

הניק שלי הוא שילוב של השם שלי....קוראים לי איריס...עם ההמשקה האירי- irish cream וגלידה- ice cream חוץ מזה, האייקון הוא פשוט תוספת מתפוז- זה נמצא כשאת כותבת הודעה, את לוחצת על "סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה". כל אחת יכולה לאמץ לה אייקון, ואני אימצתי את פלאוור (האייקון שלי) כבר ממזמן....כלן אודה אם לא תשתמשו בה.
Iri$ Cre@m

losangel

New member
לין דמות חמודה, מאכזב שהיא עזבה../images/Emo100.gif

היא מצחיקה כזאת, לו´ידעת... הקטעים הכי יפים היו שלה ושל רורי~!!

swirrrly

New member
קטע אחד איתה שממש הרג...

כשהיא ולורליי דיברו ביחד דרך החלון שלה כשרורי על עץ, והן דיברו על דייט אחד שהיה לה עם חבר של דין, שהוא בעצם לא כזה מדליק כמו שהיא חשבה, ואני זוכרת שהיא אמרה משהו על זה שהטיפוס שלה זאת כל אחת שלא יכולה לחשוב לדבר בעצמה, וכל מיני כאלה והלין הזאת הורגת!!!!!! היא הכי מצחיקה, ממש! לפי דעתי גם רורי שנונה מאוד, אבל היא לא מפגינה את שנינותה פעמים רבות...

למעלה