וכעת לסיפור אישי

וכעת לסיפור אישי

לפני כחודשיים חברתי ואני נסענו לרקוד בדרך נפגשנו עם ידיד שלה הכרנו וידעתי שאני רוצה אותו. לפני שהספקתי לדבר הוא כבר ביקש להחליף טלפונים כמובן שהיתה שיחה טובה. לפני השיחה ולפני בכלל שנתחיל לדבר הוא אמר א נ י נ ש ו י אמרתי לו שאני לא מחפשת איש לחיות איתו בוא נהיה חברים של בילויים וסקס. הרגשתי מהפעם השנייה שהוא מתחיל להתאהב ונורא נבהלתי המטרה שלי היא לא לפרק משפחה חלילה. הוא ממש עושה אותי מלכה וכייף לי. אני מרגישה שאני לוקחת את אחריותו עלי למשל אני מזכירה לו שהשעה מאוחרת ושהוא חייב ללכת אחרת יהיה סיפור. הוא תמיד אומר: אני ילד גדול ומסוגל להיות אחראי למעשיי. בראשית הקשר נפגשנו אחת לשבוע ובשבוע האחרון כל לילה כל הלילה ממש שעות ארוכות. אשקר אם אגיד שזה הכי כייף בעולם שמפרגנים ואוהבים אבל................בתוך תוכי אני מרגישה לא הכי טוב עם זה שאולי אני "מקלקלת" וכעשיו לגבי: אני מרגישה שאני ממש אוהבת אותו וחושבת עליו המון לא יודעת מה לעשות להפסיק את הקשר מהר שאני עדיין לא ממש בתוכו או להמשיך ולהנות? אשמח לשמוח תגובות. תודה והמשך יום נעים

מ ה פ כ ן

New member
יאללה יאללה...../images/Emo67.gif

וואלה לא מבין, אנשים מחפשים בכוח לעורר פרובוקציות ?, מחפשים בכוח שיגיבו לשטויות שלהם ?, וואלה קטונתי...

my sunshine

New member
בחיי,

מצד אחד את אומרת שאת לא רוצה ל"קלקל" מצד שני, מה? עשית את הטעות כשנכנסת לזה מלכתחילה את עדיין יכולה לצאת משם. צאי...

האם הגונב מגנב פטור???

בחייך, מה התמימות שבה את שואלת את השאלה? אם הוא משקר לאשתו ובוגד בה, מאין לך שהוא לא נוהג כך כלפיך????? דפוס התנהגותו מאד ברורה. אם את בוחרת לחיות בצילו, מה חשובות לך תגובות אחרים?

../images/Emo106.gif כמעט הפורום המתאימים לשאלות שלך...

תנסי בפורום השכן ,יענו לך בשמחה.. מה בדיוק את מצפה לשמוע? אין ספק שמגיעה לך מדליה על כך שאת מזכירה לו שהשעה מאוחרת ...קבלי צל"ש. מתה על נשים מהסוג שלך.

למעלה