וכמידי שבועיים........

ramoni

New member
וכמידי שבועיים........

מהם השירים שעשו לכם את השבוע שלי: girls aloud- White Lies אחד השירים האהובים עלי מהלהקת הבנות הזאת maroon 5- this ist love להיט טוב ומשובח של הרכב בריטי, או שמה להקת בנים.(שמתם לב שאני שומע פופ, לאחרונה) placebo- english summer rain הסנגל החדש של הלהקה בגרסתו המחודשת, ממש ערפול חושים לשמוע רוק אלטרנטיבי אם נגיעות אלקטרוניות, וזה השיר הראשון שאני שם בכל פעם שאני פותח את המחשב. וכמובן hysteria !!!!!!! אוי אחרי ששמעתי את הביצוע שלו בטקס הבריטס , התאבתי בו מחדש

sapir aloud555

New member
רםםםםםםםםםם....

White Lies .....!
הייתי בשוק שקראתי תהודעה הזו... אלאוד?! וואוו, לא חשבתי שתכתוב את זה פה.. אני עדיין בשוק.. ואה כן שמעתי על maroon 5 הם היו במצעד רוק של MTV. placebo- english summer rain גם את זה שמעתי.. ואתה יודע שלא אהבתי את הקול של ה"סולנית" hysteria- קליפ דיי מפחיד.. אבל שיר יפההההההה! והשירים שלי!
בעצם לא כדאי שאני אכתוב.. אני אמלא פה את כל השירים של אלאוד כאן וזה יעשה לכולם כאב ראש... כי אני מותחת כל דבר שקשור לאלאוד...... אז נגיד, שיר של מיוז השבוע זה H&B וTIRO. ואולי קצת בלו- בריד איזיייייי........ ואלאוד.. בעצם לא כדאי אני עושה לכולם כאב ראש כבר עכשיו.....

FuNcKy GiRl

New member
שלי:

Lost prophets - last train home (שמעתי אותו באם טי וי ודיי אהבתי אז הורדתי ועכשיו אני מכורה).. blurry-puddle of mud (ממ..שמעתי אותו דיי הרבה השבוע והוא גם הפך להיות הצלצול בפלאפון שלי ) Placebo - Special Needs ארכדי דוכין - היא לא דומה (אין לי מושג למה אבל מצאתי את עצמי מזמזמת אותו הרבה בזמן האחרון ודיי נדבקתי בו...) Radiohead - Karma Police (שיר מהההמממםם!!!!) וזהו כעיקרון...

whistler404

New member
האלבום החדש של יוני בלוך.

אלבום הבכורה של הבחור..כבר אמרתי שהוא מוכשר בטירוף?

sapir aloud555

New member
ושחכתי את

אלאוד, כמה צפוי! סתם מי שוכח אותן? ברור שלא אני...... כבר בהודעה הראשונה חירטשתי עליהן....... שחכתי את Yellowcard - Way Away שיר יפה, לא יודעת למה נדלקתי עליו........ ו..... נוסיף קצת את ווסטלייף BAD GIRLS..... ואם כבר גם את אלאוד... [נכון שאני עושה כאב ראש? אמרתי את זה כבר.. אז אני לא ארחיב....כאמור.. כי אני עושה כאב ראש..] טוב אז גם את Daniel Beddingfieled -Right girl שזה שיר יפה מאודדדדדדד.. וגם את אלאוד [ דייי!!!!!! אני עושה כבר כאב ראש ענקי לא?!] עזבו........ אני סיימתי עם השירים שלי לשבוע הזה.. בגלל שאמרתי יותר מידי......................... [וגם את אלאוד!] אני משגעת את עצמי שמתם לב?! חחחחחחחח........ אוקי אז אני אגיד כל הדיסק של אלאוד
ואת השירים שאמרתי למעלה טוב? אז אני אפסיק. אבל נכון ששיגעתי את כולם?!

sapir aloud555

New member
חחחחחחח...

יחי אלאוד! יחי מיוז! יופי שלא שיגעתי אותך.. טוב לפעמים אני קצת מגזימה......

Fish in the sea

New member
דג|

חמישה שכיכבו אצלי השבוע:
אלג'יר - דם על הים. הסינגל השני מתוך "מנועים קדימה", האלבום שיציאתו נדחית שוב ושוב. החבר'ה האלה עושים מוסיקה פשוט מדהימה, מקורית ומלאה בהשפעות שונות. שיר מושלם, מתוך אלבום ענק, שמי ייתן וכולכם תזכו לשמוע אותו ממש בקרוב.
יוני בלוך - אלוהים נחמדה. כן, גם אצלי אלבום הבכורה של הבלוך נטחן הרבה מאוד השבוע. לצט לוט המהמם, זה כנראה השיר האהוב עליי שלו. ועד כאן עברי.
Supergrass - Time to Go. השיר שנועל את אלבום הבכורה שלהם, רכישה די טריה שלי. שיר שקט ויפה שבא אחרי אלבום קאסחיסטי ובועט, ונותן ל ופינאלה שונה ומרגשת.
Radiohead - Tal Show host. בי-סייד של סטריט ספיריט, עוד רכישה חדשה. סוף סוף יש לי את הבי-סייד הנפלא הזה בדיסק ולא רק במחשב. ייפיי.
The Beatles - I'm Only sleeping. אני צופה לרביעייה הליברפולית הזאת עתיד מזהיר... הדרן:
Doves - M62 song. שמעתי אותו פעמיים השבוע אחרי המון זמן שלא. שיר יפהפה, ניתן למצוא אותו גם בקינקי לאב 4.

Special M

New member
ולסיום:

גלעד שגב - עכשיו טוב. שיר פשוט יפה, שמעתי אותו עד עכשיו בריפיט, אבל אני שומרת אותו לנסיעה היום בלילה.
No Doubt - It's my life. כי הממ... איטס מיי לייף.
כנסיית השכל - איך זה מרגיש. כי אם מוזיקה ישראלית אז כנסיית השכל, והם סופסוף מוציאים אלבום חדש. יורם חזן שר את מה שרן אלמליח כותב - נאף סאד.
Supergrass - Za. פשוט ממכר.
Foo Fighters - Low יצא לי לראות אותו כמה פעמים השבוע בטלוויזיה ואז לזמזם אותו במקומות לא צפויים. דייב גרוהל כוסיט.

positive energy

New member
radiohead - street spirit

אין מה להרחיב, פשוט שיר מדהים, השיר היחיד שאיכשהו קירב אותי למצב של רגשנות וגם 2 שירים של הלהקה הביתית שעושים שעות נוספות על הווינאמם שלי muscle museum למרות הפתיחה החלשה יחסית, וfalling down שגיליתי אותו מאוחר יחסית, אחלה שיר

למעלה