וכמובן... שאם יש כסף..

eMiFrEaK

New member
וכמובן... שאם יש כסף..

אז אמינם צריך לקנות בית חדש... סליחה לא בית.. אחוזה...ועוד בהוליווד... מוזר שהוא החליט לנטוש את דטרויט..

bLAck hALo

New member
מה?!!? אבל לפני חודשיים בערך הוא קנ

-ה ועבר דירה בחזרהההההה לדיטוריט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חודשיים + לפחות.. מה נסגר עם הבנאדם.

bLAck hALo

New member
מה הוליווד עכשיו?! מה השלב הבא?! בט

-קסידו באוסקר?? דמיינו את אמינם בטוקסידו

cool miki

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

קראתי את תגובה 6 שם.... מי שכתב את זה כניראה לא שמע אף פעם על אמינם.... עאלק בא מבית מאוד עשיר....דרך אגב, הסרט של אמינם לא הצליח ולא שמעתי
כי אני שמעתי שהוא מאודדדדד הצליח, אולי אני טועה.
וגם היה כתוב שם "כניראה הוא מבזבז את כספו לאט לאט..." - זה הדבר הכי דפוק ששמעתי...איך לעזאזל אפשר לבזבז כסף לאט
בהילוך איטי
כניראה מי שכתב את זה הוא גם לא חכם גדול....

MC עידן

New member
הוא לא...

יעבור להווליוד כי הוא שונא את כל הקטע הזה של המתלהבים מהווליוד הוא ישאר בדטרויט...

cool miki

New member
איך אתה יודע שהוא שונא?

אולי הוא אומר בתיקשורת שהוא שונא, אבל לפי הידיעה הנ"ל - הוא לא. לא ניראה לי שהוא היה עובר להוליווד אם הוא היה שונא את המקום.

eMiFrEaK

New member
למה??

כי כל האנשים החשובים שם... הוא עובד שם.. אז למה לא?? זה כמו תל אביב חח (חתיכת השוואה..)... אבל זה ככה.. הוא רוצה להיות קרוב יותר ל"בסיס" של כל התעשייה..

bLAck hALo

New member
../images/Emo45.gif

רק חבל שהוא הולך להתמקד בקרוב במשחק -האם עוד דבר המראה על פרישה? (מבחינה מוזיקלית כמובן)

אני שמעתי בכלל שהוא עובר לנוורלנד..

פחחח היה כתוב "הראפר המצליח אמינם רוצה מקום חמים ושמח לביתו היילי בלה לבה לבה לה בלהב להב להבלהלבהלב עובר לארץ נוורלנד של מיייקל ג'קסון בלה לבה לבה בלה" אבל זאת חדשה די ישנה (המשפט הכי דפוק שאמרתי בכל חיי)

bLAck hALo

New member
הוא לא עבר?! הוא היה ב-TRL והעלו

אותו על הקו.. והמנחה שם שאלה אותו אם זה נכון שהוא עבר והוא אמר שלא מי שרוצה יש לי את הקטע במחשב (הייתי שמה קישור או משהו אבל אי אפשר:\\)

eMiFrEaK

New member
מנצל"שת...

סתם לא משהו חשוב... זה שאחראי לקעקועים של אמינם...הולך להתמסחר.. חח

LadyLuvJess

New member
האיש שעשה לאמ

פיפטי ועוד רבים וטובים (כתוב שם גם ביונסה.. לביונסה יש קעקוע?!) את הקעקועים מוציא נעל עם נייק. זה בקיצור.

bLAck hALo

New member
לא פותח לי את הדף:\ הדף נט שלי עושה

בעיות! בעצבן.. אפשר העתק הדבק של הכתבה לכאן? :)

למעלה