וכמה זה עצוב

ג ל י

New member
וכמה זה עצוב

שמי שמייצגת את ישראל זוהי שרית חדד ^ערסית^ הרי כל הקטע זה לתת צאנס ללהקות צעירות. לכן אני ממליצה בחום לשלוח את פנקנשטיין להקה ישראלית פחות מוכרת.

אהוד_

New member
פנקנשטיין??? איזה סגנון מוסיקה?

שרית חדד היא...נרצה או לא נרצה הכי פופולארית כאן כרגע...

ביג דיל.

New member
מה??? ../images/Emo2.gif

ממתי כל הקטע באירוויזיון הוא לתת צ´אנס ללהקות צעירות? למה להקות ולא זמר או זמרת צעירים? רק בגלל שפרנקנשטיין חברים שלך את רוצה לשלוח אותם? זה שאת לא מכירה את הזמרים מכל מדינה לא אומר שהם לא מוכרים בארצות שלהם. מספיק מבט אחד ברשימת הזמרים בקדם השבדי כדי לגלות שאת מדברת שטויות, הלהקה הקפריסאית מצליחה בטירוף גם ביוון, ושרית חדד, בין אם היא טעמך, טעמי או טעמו של אהוד, היא הזמרת הכי פופולארית בארץ כרגע. אני אגיד את זה שוב - אין לי ולא יהיה לי דיסק של שרית חדד בבית, אבל כבר שנתיים שאני חושב שהיא הבחירה הכי טובה לתחרות. כל הכבוד לטלויזיה הישראלית (מה? אני מריע לטלויזיה? לאן הגענו...)

איליה.

New member
../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif

אהוד_

New member
אנשים, אנשים, אנשים!../images/Emo104.gif

מספיק עם השטויות! גם אני לא אוהב את המוסיקה של שרית חדד, אני קורא לה מסטיק בזוקה אבל...די עם הזיבולי שכל, שרית חדד היא שלנו, בואו נפרגן לה!, מגיע לה! ואתם תראו שאם שיר מתאים, יפה היא כמו גדולה תחזיר אותנו למה שהיינו!!! מי זה פרקנשטיין???, עדיין רוצה לדעת...

Yaniv-DC

New member
פנקשטיין?

כבר ארבע לב אדום יותר פופולריים, לא?
לגבי שרית חדד. מישהו כאן אמר לי לא מזמן משהו בסגנון של "יניבוש, תרגע, צביקה פיק ילחין, היא לא תוכל להפגיז בסילסולים אצל צביקה פיק, יהייה בסדר". אז הזדמן לאוזני גירסתה ל"קרנבל בנח"ל", ומה אני אגיד לכם, טוב. אני לא אגיד, שלא יאשימו אותי פה שוב בגזענות...

lambada

New member
אני מעדיף את המקור ../images/Emo5.gif

וכל פעם שאני שומע את החידוש הזוועתי שלה אני מוריד מהמדף את ה"להקה" ושומע את הגרסה היפה של שנת 79

חשבתי על משהו............

שאולי יעזור לשפר את סיכוייה של שרית ידידתנו..... אם נפיץ עליה שמועות שהיא היתה פעם גבר...... לכו תדעו, אולי סיפור דנה אינטרנשיונל יחזור על עצמו
ואז......אפשר להאמין.......

טליה ג

New member
יש לשרית הרבה נסיון וזה יתרון גדול

גם אני לא התלהבתי בהתחלה מבחירתה ועד עכשיו יש לי הרבה ספקות, איך סגנון השירה שלה יתקבל באירופה, אבל דבר אחד יש לה ללא ספק, שאי אפשר לזלזל בו: יש לה המון ניסיון בהופעות, נוכחות בולטת וביטחון עצמי. זה בדיוק היתרון בלשלוח זמר מוכר עם הרבה ניסיון. ההופעה שלה תהיה מקצועית, בלי זיופים ובלי פדיחות אחרות. ראינו מה יצא לנו מזמרים חובבנים שהקריירה שלהם מסתכמת בהופעות בחתונות או במועדונים נידחים. רק עוד עצה קטנה: רק ששרית תופיע בלי להקת רקדנים מעצבנת, בסגנון "אין דבר", "הורה" "כאן", "חי" וכו´ ; כל הניסיון והמקצוענות של שרית לא יעזרו לה אם להקת הליווי תהרוס לה את כל ההופעה.

גלעד#

New member
עם כל הכבוד....לזמרת הערסית הזו

יש חתיכת קול וכשרון שאי אפשר להתעלם ממנו גם אם לא אוהבים את הסגנון. אני לא יכול לשכח שבקיץ האחרון כשהייתי בארה"ב ונכנסתי לאיזה קניון אמרקאי שמעתי ברקע של הקניון מתנגן לו שיר של שרית חדד. אם שרית חדד ערבה איכשהו לאוזניהם של האמרקאים אין לי ספק שיש פוטנציאל גם באירופה. וחוץ מזה אני דווקא מחבב א החידוש של שרית לגרסת "קרררנבל קדימה קרנננבל...מי שלא יבוא חחחחבל".

lambada

New member
"קרנבל בנח"ל קרנבל" ../images/Emo4.gif

אז אני קצת קטנוני היום! אז מה?

איליה.

New member
לפחות היא צורחת בלי לזייף!

תיקח את פינג פונג לשם השוואה. אפילו כשהם לא צורחים, אין להם סיכוי להישאר in tune.

זיופים ניתן לשפר ולתקן באמצעות..

שיעורים לפיתוח קול. קול ויכולת מוזיקלית (או במקרה זה, חוסר הקול והיכולת) הם מתת אל. או שיש או שאין. לא בגברת חדד הצעירה ולא בחברי כדור טניס שולחן קיימת היכולת ו/או הקול. תא"י.

איליה.

New member
להפך.

את טכניקת השירה (מה שאתה קורא קול) אפשר ללמד בשיעורי פיתוח קול ברגע שיש לך את הבסיס של שמיעה מוזיקלית. אבל אם אין לך שמיעה מוזיקלית, שום דבר לא יעזור, אתה תמיד תזייף.

איליה יקירי.

את מה שלא קיים (קול), לא ניתן לפתח. אדם שמזייף הוא לא בהכרח אדם שאין לו קול, זה האדם שחסרה לו הטכניקה והיכולת לשלוט ולהפיק מהקול (שכבר קיים בו) את המקסימום. את כל אלה, עושים באמצעות שיעורים לפיתוח קול. שם לומדים לשלוט בקול, לשלוט בוויברציות שנגרמות למיתרי הקול, טונים, עוצמה, נשימה, דיקציה ובעיקר לשיר מהבטן ולא מהמצח/ גרון/ אף. מעבר לכך, יכולה להיות לך שמיעה מוזיקלית מצויינת (ע"ע אביב גפן), השכלה רחבה בעניין, ועדיין לא תוכל להפיק ולו צליל אחר נקי. אגב, לשרית חדד יש קול. רק חבל שהוא צורם ומחריד ולא מתאים כלל לשירה. תא"י.

איליה.

New member
רוב האנשים שמזייפים

זה בגלל שאין להם שמיעה מוזיקלית מושלמת. בלי שמיעה מוזיקלית מושלמת אי אפשר לשיר, ושיעורי פיתוח קול לא עוזרים פה.

רוב האנשים שמזייפים

שהם רוב הזמרים והזמרות בארץ, הם אנשים שלא ביקרו ולו פעם אחת בשיעור לפיתוח קול. שמיעה מוזיקלית היא חשובה, נכון, אבל גם אותה ניתן לפתח. קול ניתן לפתח בתנאי שהוא קיים. תא"י.

למעלה