וכל מה שרציתי

moran.l

New member
וכל מה שרציתי

וכל מה שרציתי

היה לגרום טוב... אבל זה לא הסתדר. כבר לא יודעת מה רוצים ממני... הרצון לעזור דוכא על ידי שוכני הבדידות אלו העדפיו שאחזור כלעומת שבאתי גרגרי האהבה שרציתי לזרוע לא הניבו טוב והתחושה קשה כשכבר לא מאמינים וכשמים אותי שחוצץ אני רוצה להיות רק בת יענה. אז ברשותכם, אוריד פרופיל... סליחה במי שפגעתי. כבר היה רק לגרום טוב. מבטיחה לחזור... אוהבת, מכל הלב, מורן.

קרני

New member
יודעת....

טוב הלב שלך והנאיבות שלך הובילו אותך למקומות צורמים. כשהרעש יעבור, אולי יוכלו לשמוע את הלב שלך מדבר... חיבוקים :)

Dovsha

New member
אמממממ....

אני לא יודעת מה קרה, לא יודעת במי פגעת או מי חשב שנפגע ממך, מצטערת אם כך עומדים פני הדברים... חבל לי שתורידי פרופיל ותלכי לקצת זמן, אבל כנראה שזה מה שאת צריכה כי לפעמים הדברים כאן באמת יכולים להיות יותר מדיי אינטנסיביים... מאחלת לך המון אושר, ושקט ומנוחה. תחזרי מהר עם כוחות מחודשים. אוהבת דובשה.

leonori

New member
חזרי מהר

מורן ידידות - אם לנקוט הגדרה מדוייקת היא רקמת חסד הדדית המעוררת כל צד לדאוג לאושר הזולת - ממש כמו לאשרו שלו. שוויון תחושות זה נוצר ומתקיים בזכותם של תכונות ומנהגים זהים. כל בני האדם יש להם מגרעות וכל המבקש ידיד בלא חסרונות לא ימצא לעולם את מבוקשו. כל עוד נאהב - נביא תועלת. כל עוד יאהבונו - לא יוכלו בלעדינו. ואין לך אדם שאין בו תועלת, כל עוד יש לו חבר. שובי אלינו מהר. איתך L

למעלה