וכל כך מתנגן

וכל כך מתנגן

ואיפה את עכשיו כשאת מגרגרת יש לך קול של חתול אהוב את שרה כמו נמרה עולה מהשכייה מפזמת כמו יונה מחרחרת כמו איש זקן שמתעורר מהשינה מצילה חתולים אחרי תאונת דרכים, עלק חושבת שהיא אלוהים מחרחרת כמו גוויה שרה את הרקוויאם המסכם בקול נוגה וכל כך מתנגן

אך לאט ועמוק

פיפי ולנקות את המשקפיים ואז לבעוט לבעוט במים ולגרש חמישה עשר שדים שדי תופת המתבצרים במים כבטירה מזהרת יש שם גיברת מגונדרת שאת האוצרות שלה שומרת בתוך ההתפתלויות הטנוריות הווקאליות שלה יש שם דוגמנית שומרת חוק עוברת נועם עוד עמוק תיגעי בי מעט הספרות העברית תגעי בי מעט אך לאט ועמוק

זה אריה ניצת

פוחדת כי פוחד השיר השר מתי הוא אמר המתח נצבר הגשר יורד מההר מההר המתח נצבר זה לא עכבר זה אריה ניצת בלהבות שקיעה זוממת זה אריה ניצת

בובתי, עכשיו!

וניגע וכולם וגם סבא שלך בעולם ונישן וחלם הסבא שלך פעם חלום. ויבוא ויבוא היום וכל מה שיהיה שהוא שם בארון שסגור והומה ואומר לילדה קטנה שעכשיו השתלטה כמו בנדיט לא עכבר כמו סבל שלך בעולם הרחב והצר המפכה ההומה נשיקותייך בובתי, עכשיו!

את שיר העזובים

ומי אני עכשיו אל תהיי הילדה הקטנה עכשיו אל תבני אל תבכי מדורה של אש רשפים רשפים הם זולגים מעינייך דמעותייך יציתו פה אש שלא נראתה כמוה מאז ימי נירון דמעותייך הן שלך וראי את העוצמה ראי את הכוח את הגשם שנוזל ונשרף בבור ראי את חמת החלילים המנגנת מעצמה את שיר העזובים.

שמחקו אותך

מה בעצם רצית לומר אהובתי עזובתי רגע לפני שמחקו את דברייך שמחקו אותך

בחרי סיבה להיעלב

להיעלב יש המון סיבות בחרי אחת בחרי רבות הגשם לא יורד הקיץ לא חוגג בחרי סיבה להיעלב

חרה מסיבה

שמטי סיבה להיעלב הלילה לא יכאב בלב שמטי סיבה להיעלב כמו פרח מזדקן שמטי סיבה להיעלב לא יהיה לך שום כאב רק ריק רחב ושבע אמונות-עכשיו בלב רוקני את הכאב שמטי את הסיבה להיעלב תישארי ריקה כמו איש על אלונקה בדרך לגמור בלי מה שהיה בלי מה שיהיה חרה מסיבה

מי אני בהשראת שירה

מי אני ומתי מי אני – אני הרוח שמשיטה סירת מפרש בים אני הגשם המשקה אדם צומח וחי פעם אני אפלה המאפילה על היקום והשמש עם אורה אותי מגרשת. ואז אני השמש המעניקה חומה ואורה לעולם שמא הירח המאיר עם חבריו הכוכבים את השמיים או כוכב קטן זוהר בשמי הליל. אולי אני הנסיך הקטן המשקה את השושנה שלו בכוכב אני הדשא שעליו יושבות משפחות בפארק ונהנות מהיחד. אולי תינוק בעריסה המגרגר בהנאה. או נערה שחווה אהבה ראשונה ושמא כלה נרגשת ביום חופתה אני פשוט אישה , אמא וסבתא עם משפחה . אבל כנראה שאני עשויה מכולם והכול בי נמהל &nbsp

משהו כזה בערך... רוב השורות, רק עם פחות "אולי" ו"שמא"....

אני הרוח שמשיטה סירת מפרש בים אני הגשם המשקה אדם צומח וחי אני אפלה המאפילה על היקום ואני השמש שעם אורה אותי מגרשת. אני הירח המאיר עם הכוכבים את השמיים אני הנסיך הקטן המשקה את השושנה שלו בכוכב אני הדשא שעליו יושבות משפחות בפארק . אני תינוק בעריסה המגרגר בהנאה

למעלה