"וכל הזמן שבעולם......." ???

"וכל הזמן שבעולם......." ???

לפני שבועיים ניגשתי לבית השקעות מסויים בצפון לראיון אישי אצל סגן המנהל לתפקיד של מנהל תיקים. בתום השיחה נאמר שעוד יומיים- שלושה ייצור איתי קשר אם התקבלתי . אחרי יומיים (ביום חמישי) אכן התקשרו שהתקבלתי ואני אמור לקבל בתחילת שבוע הבא אינפורמציה לגבי מועד התחלת העבודה. עד כאן הכל נשמע טוב !!!
עבר סופשבוע כיפי וכל זאת בהנחה שאני מתחיל לעבוד אך שהתחילו לעבור מס' ימים יצרתי עם החברה קשר והם טענו שתהליך המיון עוד לא נגמר והם מראיינים עוד אנשים אך שאני יכול להרגע כי אני כבר התקבלתי. טוב,
מחכים !!! עברו 3 ימים והגיע יום חמישי אחרון ואני מתקשר שוב כדי לדעת מה קורה ( האמת היא שכבר בזמן הזה הלכתי לעוד ראיונות עבודה שתוכננו כבר ) אך המזכירה אומרת לי קצת מתעכבים אך הכל יהיה בסדר !!!
. האמת ?, כבר התחלתי לאבד את הסבלנות שלי ....כי בוא נגיד שאם זאת הייתה חברה נורמלית אז מן הסתם היו יוצרים עמי קשר ואומרים " שמע הפרוייקט מבוטל/ מוקפא לשנה או כל דבר אחר ...." אבל להשאיר את הבן אדם ככה !!! זה כבר לא פייר!!! אמנם אני מודע למצב שהמעסיקים מנצלים את המצב אך יש גבול לכל תעלול .....( כבר בא לי להתקשר למשרד ולצרוח עליהם אך זה לא שווה את שיחת הטלפון שאני אבזבז עליהם ). אני מצטער שזה קצת יצא ארוך אבל רציתי לפרוק את הלב...... ותודה למי שקרא עד פה !

singular

New member
../images/Emo24.gifהיי

שלום לך, לצערי המקרה שלך גם לי מוכר, והחברה שהכי איכזבה לצערי היא פלאפון (לא משנה למה) אבל אין כ"כ מה לעשות חוץ מלהמשיך ולחפש עוד עבודות ולקוות שכן יתקשרו אלייך ויזמינו אותך להתחיל לעבוד. נראה שבגלל המצב הקשה למעסיקים מותר לעשות עם העובדים כרצונם, כי לא בעייה למצוא "תחליף". בכל אופן מקווה שתמצא עבודה מהר ושתגמר לך כבר ההמתנה המייאשת הזאת singular

אורום

New member
אתה יכול לנסות ולהגיד להם מאחר

והתקבלתי ותשובתכם חיובית אני אשמח אם תוכלו לפקסס חוזה עבודה על מנת שאוכל לעיין בו לפני החתימה בשלב הזה לא תהיה להם ברירה או לשלוח לך את החוזה או להגיד לך את מצב המשרה כמו שהוא באמת.

ראשית תודה לכל התגובות התומכות

וכולי תקווה שכולנו נמצא עבודה במהרה. ( גם אחרי 5 חודשים אני אופטימי או לפחות משתדל ). אורום, אני חייב לומר שהרעיון שלך מקסים אם כי אני קצת חושש למתוח את ה"החוט הדק" שעובר ביני לבין החברה . אני כ"כ רוצה במשרה הזו רק שהם חיים בעולם משלהם ... בכל מקרה לקחתי לשתומת ליבי את הרעיון וניתן להם עוד שבוע .... מחר עוד יום חדש של ראיונות ...

למעלה