שמולמלון וקוקי
New member
"וכל הזמן שבעולם......." ???
לפני שבועיים ניגשתי לבית השקעות מסויים בצפון לראיון אישי אצל סגן המנהל לתפקיד של מנהל תיקים. בתום השיחה נאמר שעוד יומיים- שלושה ייצור איתי קשר אם התקבלתי . אחרי יומיים (ביום חמישי) אכן התקשרו שהתקבלתי ואני אמור לקבל בתחילת שבוע הבא אינפורמציה לגבי מועד התחלת העבודה. עד כאן הכל נשמע טוב !!!
עבר סופשבוע כיפי וכל זאת בהנחה שאני מתחיל לעבוד אך שהתחילו לעבור מס' ימים יצרתי עם החברה קשר והם טענו שתהליך המיון עוד לא נגמר והם מראיינים עוד אנשים אך שאני יכול להרגע כי אני כבר התקבלתי. טוב,
מחכים !!! עברו 3 ימים והגיע יום חמישי אחרון ואני מתקשר שוב כדי לדעת מה קורה ( האמת היא שכבר בזמן הזה הלכתי לעוד ראיונות עבודה שתוכננו כבר ) אך המזכירה אומרת לי קצת מתעכבים אך הכל יהיה בסדר !!!
. האמת ?, כבר התחלתי לאבד את הסבלנות שלי ....כי בוא נגיד שאם זאת הייתה חברה נורמלית אז מן הסתם היו יוצרים עמי קשר ואומרים " שמע הפרוייקט מבוטל/ מוקפא לשנה או כל דבר אחר ...." אבל להשאיר את הבן אדם ככה !!! זה כבר לא פייר!!! אמנם אני מודע למצב שהמעסיקים מנצלים את המצב אך יש גבול לכל תעלול .....( כבר בא לי להתקשר למשרד ולצרוח עליהם אך זה לא שווה את שיחת הטלפון שאני אבזבז עליהם ). אני מצטער שזה קצת יצא ארוך אבל רציתי לפרוק את הלב...... ותודה למי שקרא עד פה !
לפני שבועיים ניגשתי לבית השקעות מסויים בצפון לראיון אישי אצל סגן המנהל לתפקיד של מנהל תיקים. בתום השיחה נאמר שעוד יומיים- שלושה ייצור איתי קשר אם התקבלתי . אחרי יומיים (ביום חמישי) אכן התקשרו שהתקבלתי ואני אמור לקבל בתחילת שבוע הבא אינפורמציה לגבי מועד התחלת העבודה. עד כאן הכל נשמע טוב !!!