וכך

Infin1ty

New member
וכך

נראית נעל שעולה 1500 ש"ח בישראל לאחר שימוש של 8 חודשים...

Gad86

New member
נו? ספר לנו אילו נעליים שלא ניפול

גם איתן. גדי

Infin1ty

New member
כן זה נייקי לאנס הצהובות

אומנם הנעל קשיחה בטירוף (ממש סוליה קשיחה) אבל לפי דעתי בלבד, נעל במחיר כזה ובאיכות כזאת (כמו שנייקי אומרים) לא אמורה להראות כך לאחר 8 חודשים של שימוש. בנוסף, זאת נעל שמאל!. לפחות אצלי, אני תמיד משאיר את רגל שמאל על הפדל ואת רגל ימין משחרר ברמזורים ובמקומות אחרים שצריך לעצור, כך שמכה הנעל לא קיבלה. עכשיו שאני שם לב, אני גם רואה שהסוליה מחוברת בדבק וזה נראה שעוד כמה רכיבות אפשר להגיד שלום לנעל :-\

כנס רגע

נייקי ירדו ברמה שלהם בכמה שנים האחרונות. העיצוב והשיווק עדיין בחזית, אבל איכות הנעליים ממש ירדה. לענייננו - היו לי נעלי כדורסל של נייקי שאחרי 3-4 חודשים נראו כאילו דרסה אותם רכבת. נשחקה להם הסוליה לחלוטין וכרית האויר התפוצצה, בשתי הרגליים. אחרי חצי שנה של נסיונות לקבל איזשהו פיצוי ממישהו (החנות, נייקי ישראל) שלחתי פקס למנכ"ל נייקי ישראל שמגולל את הסיפור. כעבור שעה וחצי הוא בכבודו ובעצמו חזר אלי והבטיח שאני אקבל נעליים חדשות בחנות בה קניתי את הנעליים. ואכן כך היה, למרות התנגדות עזה של בעל החנות. לא יודע מה תעשה עם המידע הזה, אבל חשבתי שאולי תרצה לדעת. מה גם ששלי עלו 500 ושלך פי שלוש. בהצלחה, אמיל.

Infin1ty

New member
ההבדל הוא ש Nike Cycling ו Nike

לריצה ושאר דברי ספורט, זה לא אותו יבואן. אבל אני אנסה ביום ראשון או אולי אפילו בחמישי אם אני אספיק, לגשת לחנות שקניתי ממנה (TREK בחשמונאים) ולראות מה אפשר לעשות. למרות שאני ממש לא אופטימי, אולי אני טועה.

זהרון

New member
זה בגלל הביסים של הזאבים

שמזנבים בך כל רכיבה בחולות ראשון המסתוריים. אז אני לא כל כך מבין בנעלי רכיבה של נייקי ולכן לא יכול להגיד לך אם זה הגיוני או לא (למרות שאתה רוכב כמו שהשפן של אנרג'ייזר רץ ורץ ורץ ורץ), אבל אני אגלה לך טריק מקצועי שיכול, אולי, לעזור. חפש נעליים שמצאו חן בעינייך. אחר כך מדוד אותם היטב ווודא שזו המידה (אם אלו נעליים מיצרן שאת הציוד שלו אתה טרם מכיר). מדדת? רשום את המידה האמריקאית והאנגלית (שלא תמיד זהה למידה האירופאית שאנו נועלים פה) ושוטט להנאתך ב- e-bay עד שתמצא את הזוג הזה במכירה. לי יש את ה- adistar road comp pro שהיא נעל מדהימה ומאוד קשיחה וכל העסק עלה לי 450 ש"ח במקום 1300 פלוס בארץ. אם תלך הנעל, מבאס ככל שיהיה, לפחות לא זרקתי לפח כל כך הרבה כסף. אם לא מתאים לך כל העסק הזה, לך על סידי או DMT. אני לא חושב שתוכל לפספס שם. גם carnac היא אופציה מצויינת. לי היה זוג לכביש וזוג לשטח שהחזיקו שנים. אמנם לא בקצב הרכיבה שלך, אבל הן נעליים איכותיות בכל קנה מידה.

oren_hershco

New member
../images/Emo4.gif

אבקש לא להתייחס למה שאומר כעת כתוצאה של מחקר סטטיסטי כלשהו, אבל: למה Nike תמיד מייצרים כאלה נעלי רכיבה דרעק
לי היו נסיונות רעים מאוד עם Nike, לפני יותר מ 10 שנים. האם הם לא השתפרו מאז
אורן

Infin1ty

New member
לא נראה לי שזה בעיה בנעל

לי נראה כאילו נפלתי על נעל עם פגם בייצור או משהו כזה. לפני שהדבר הזה קרה לנעל (מה שאתה רואה בתמונה) הנעל עוד הספיקה להתרחב בצורה דראסטית, עד כדי כך שאני לובש 2 זוגות גרביים בשביל שהנעליים ישבו כמו שצריך על כפות הרגליים. בזמן שמדדתי את הנעל בחנות היא לחצה עליי ועוד חשבתי לקנות מידה אחת גדולה יותר (למען הסר ספק, באתי לאחר רכיבה ובאתי עם גרביים שאני רוכב איתם, כלומר גרביים דקות). אף פעם לא שמעתי שדבר כזה קורה לנעל וגם מה שאתה רואה בתמונה, לא ראיתי אף פעם דבר כזה, לא לפחות לנעל בכזה תג מחיר. גם ביררתי עם עוד אנשים שיש להם את אותו דגם (רק בצבע שחור) וזה לא קרה להם וגם הנעל לא התרחבה להם כמו שלי קרה. ובנוסף, בגלל שהנעל התרחבה כל כך התקשרתי כמובן ליבואן, הוא אמר כמובן שאין מה לעשות והפנה אותי לרוכב אחר בארץ שכיביכול יפתור לי את הבעיה, אותו רוכב שלח אותי לאורטופד שלו בשביל ש"יסדר" לי את הנעל. בגלל זה אני 99% בטוח שלא יחליפו לי את הנעל, לי זה לא כל כך משנה, אני פשוט לא אקנה יותר נעליים של נייקי (ציוד דווקא כן, הביגוד של נייקי מיוצר ע"י Giordana) כנראה הזוג נעליים הבאות שלי זה או Sidi 5.5 Carbon (בשימוש אצל CSC) או Shimano R215B (דווקא את השימאנו יותר אהבתי, גם מתאים לצבע של השילדה
)

יצחק9

New member
זה אולי פגם בייצור , אבל סדרתי

מכיר עוד 2 מקרים של נעלי רכיבה נייקי שהתפוררו לאחר זמן 0 יחסית לנעליים אחרות באותו פרק זמן באותו השימוש...

baruch kass

New member
אנ י לא מביו על מה אתה מלין

מצד אחד אתה מספר בכל מיני פורומים שאתה רוכב 30-40 שעות בשבוע,שאתה רוב אגרסיווי,תחרותי.אז אין פלא שתקרע זוג נעליים בפרק זמן כזה בצעירותי(בגילך)ההיתי שחקן כדוררגל וההתי נועל נעלי אדידס-מונדיאל נעליים נוחות בטירוף ועולות כיאה לשמם ובערך כל 8-חודשים היו הולכים לי זוג נעליים,כך שאני חושב שפרק זמן כזה הוא לא כל כך נורא לשחיקת נעליים בנסוף לכך,אתה לא קונה נעלייםב-1500 שח כדי שיחזיקו מעמד הרבה זמן,אתה משלם על השם על הנוחות על העיצוב,והמשוואה נעל יקרה =לאורך ימים היא מוטעית בהחלט, עכשיו לגבי נייק ספציפית,נייק זו לא פירמה שמתמחה בייצור נעלי אופני כביש,כך שמלכתחילה ההיתי מסתייג מהנוחות ומהמקצועיות שלהם אני מכיר חברות שכל הייעוד שלהם ההתמחות שלהם הניסיון שלהם הוא בייצור נעלי אופני כביש,ולדעתי אחד כמוך צריך בקניית הנעליים הבאות שלו ללכת על רכישת נעליים מפירמה כזו

oren_hershco

New member
נו, טוב, אז אני אמליץ ספציפית:

למרות שכרגע אין לי אף זוג שלהם, מבחינת איכות ואורך חיים יש מעט מאוד שמשתווים ל Carnac (אצל DAA) אורן

Infin1ty

New member
הממ ברוך זה ממש לא קשור

לכמה שעות רכיבה אני עושה בשבוע או לכל דבר אחר. עובדה, היו לי נעליים של ספיישליזד משהו כמו שנתיים שלא שמרתי עליהם בכלל! אני מוכן אפילו לצלם איך נראית הסולייה מרוב שיפשופים, על הנייקי שמרתי כל כך טוב, כמה שרק אפשר. נעל לא אמורה להראות כך גם לאחר 400000 ק"מ. אני מכיר אנשים שרוכבים עם זוג נעליים כבר למעלה מכמה שנים (לאו דווקא נייקי). ואני יודע לפחות חברה אחת שאם היה קורה לי את אותו הדבר בנעל שלה אז ללא היסוס היו מחליפים. מקווה ביום ראשון לגשת ל CTC עם הנעל, למרות שאני 99% יודע מה התשובה. מי יודע, אולי אני טועה. וברוך, אתה לא יכול להשוות בין נעל רכיבה לנעל כדורגל, נעל רכיבה לא נשחקת! נקודה. מה שנשחק בנעל זה הקליט, הנעל לא נשחקת, אתה לא בועט בה או משהו. בדיוק כמו שצמיגים נשחקים כי הם באים במגע עם משהו, אבל נעל רכיבה ממש לא. כמו שנתתי דוגמא: נעל Specialized שנתיים ומשהו, הוחלפה בגלל שהרגל גדלה. ואגב, קיבלתי כמה המלצות על נייקי ולכן קניתי, גם היססתי בהתחלה.

baruch kass

New member
ארז היקר

אם נעשה חיפוש טוב בגוגל,ועל זה אני מוכן לשים כסף(הרבה כסף)אני בטוח שנמצא שם ליכלוכים שלך על נעלי נייק ועל זה שאתה לא ממליץ עליהם בחום,ואתה יודע למה אני כל כך בטוח?כי יש לי זיכרון של שען חירש ודברים פשוט לא רוצים להעלם ולהמחק מהזיכרון שלי אז טול קורה מבין עיינך,וכנראה שיש לך סכסוך עתיק יומין עם נייקי בכל מה שקשור לנעליים ועל הנעל של SPECIALIZED אכן נעל טובה ומרשימה ואם תרצה לקנות אחת מהסדרה שלהם אני אוכל לסדר לך אותם בהנחה לך לישון ילד

Infin1ty

New member
הממ?

קודם כל אם תריץ חיפוש (בפורום אירובי אם אני לא טועה) תראה שדיברתי על הנעלי ספינינג של נייקי (לפני שנתיים וחצי בערך) שבכלל לא מופיעים אפילו בקטלוג שלהם (לא יודע איך הם נמכרים בארץ, לא נמכרים אפילו דרך היבואן בארץ אלא במגה ספורט). ודווקא היה לי תקופה שמאוד הייתי מרוצה מהנעל, 2-3 חודשים אחרי הרכישה הנעל ישבה עליי מעולה ודווקא המלצתי לאנשים עליה, עד שקרה הדבר הגרוע מכל (נשמע דרמטי
) הנעל התרחבה יותר מידי (חומרים זולים אולי?) ומה שקרה זה שהייתי צריך להתחיל לרכוב עם 2 זוגות גרביים, מאז הפסקתי להמליץ עליה והזהרתי אנשים לפני שהם קונים שיבדקו היטב. לא ליכלכתי על הנעליים של נייקי (וגם זה לא נקרא ללכלך מה שאני עושה, זה פשוט ניסיון מר) עד שקרה מה שקרה לי. וגם זה לא נקרא ללכלך, ללכלך זה בעצם לשקר, להמציא משהו שלא קרה. יש לך תמונה למעלה, נעל בכזה תג מחיר לא צריכה להראות כך ובמיוחד לא הנעל השמאלית ש 99% מהמזמן היא בעצם לא נוגעת בקרקע בכלל!!! ואתה בינתיים היחיד שלא מסכים איתי, בינתיים כל האנשים ששאלתי אותם אמרו לי שדבר כזה לא צריך לקרות והיו גם בהלם כי שאלתי גם אנשים עם כזאת נעל (רק בצבע שחור). אגב, ניסיתי לשלוח כבר מס' פעמיים אימייל לנייקי (NIKE CYCLING) אבל יש להם כנראה בעיה כלשהי באימייל. אני לא יודע אם זה פגם בייצור (אולי רק הדגם הצהוב?) כי אני מכיר כמה אנשים שמאוד מרוצים מהנעליים שלהם רק שהצבע שלהם הוא שחור. אין לי שום סיכסוך עם נייקי, רק מה, אני יודע מניסיון שיותר אני לא אקנה נעליים שלהם, לפחות לא למטרת ספורט (ליופי דווקא כן).

Infin1ty

New member
ואגב

דווקא עם נעלי נייקי ריצה והיבואן יש לי ניסיון טוב, לפני 3 שנים בערך קניתי נעלי נייקי שוקס (מתי שהם יצאו פחות או יותר) לאחר מס' ימים החלק העליון שלהם התחיל להפרם ללא שום סיבה נראית לעין (וזה רק לאחר כמה ימי שימוש בלבד), פניתי לחנות ממנה קניתי את הנעליים (במקרה זה היה המגה ספורט ברמת אביב), השארתי את הנעל למשך יום וחצי (עד שהתקשרו אליי ואמרו לי להגיע) והחליפו לי את הנעליים לנעליים חדשות. עד היום לא קרה להם כלום עדיין.

ניסית לפנות ל-CTC?

מנסיוני איתם לגבי ציוד שגילה סימני שחיקה וקריעה לא סבירים לזמן השימוש, החליפו בלי בעיות ובלי שאלות. במקרה זה אלה היו מכנסי רכיבה שהכרית שלהם נפרדה מהלייקרה. נסה, אולי תופתע לטובה...

אני רוכב עם NIKE ומאד מרוצה

אני רוכב עם NIKE דגם POGGIO ומאד מרוצה. נעל קלילה, נוחה וקשיחה והשרות של CTC מעולה. לפני כן רכבתי עם CARNAC דגם ה- קוארץ שהייתה פחות נוחה ויותר כבדה.

Infin1ty

New member
עדכון: קיבלתי אימייל (תגובה) מטרק

כיוון האימייל של Nike Cycling לא עובד, ראיתי שההפניה מאתר שלהם בשביל לקנות את הנעל זה הפניה לאתר של TREK אז שלחתי לשירות לקוחות שלהם אימייל וקיבלתי תשובה.

למעלה