וי-באר....

Raptorial

New member
וי-באר....

אוקיי מי שבא ביום שבת לוי-בר...וגם למי שלא בא - ביקורת: דיג´יים-חארות!!!! חוץ מ-דיג´יי מאש שהוא היה בסדר...גם הוא-לא משהו... הופעות-חרא!!! חוץ מ: אילן בבילון פיזדה ובעיקר סנאגל והברנש!!!!! שהם ענקיים! לדעתי הם הקפיצו הרבה יותר מפיזדה. המקום ענקי, פעם שנייה שאני שם, פעם שעברה היו פחות אנשים וזה מה שעשה את זה חרא, כי הרחבה הייתה חצי ריקה...הפעם היו יותר אבל עדיין לא מספיק ביחס לגודל המקום. שיביאו די´גיים נורמליים ושיעשו את המסיבות יותר ארוכות אני בטוח שיבואו יותר אנשים!!! אופן מייק-בכלליות היו אנשים מוכשרים, לרובם זאת הייתה פעם ראשונה על הבמה...אז כבוד...אחלה של אנשים. אני גם עליתי (גם פעם ראשונה) ולא יצא לי משהו, אבל יצא בסדר לפעם ראשונה לדעתי... אז דבר אחד אני רוצה להגיד לגיזמו או איך שלא קוראים להומו הזה: לך תזיין קוף מת יא נקרופיל מטומטם! בוא נראה אותך עם ביצים לעלות לבד על במה, בפעם הראשונה שלך, עם דיג´יי מסומם, ובקושי 5 אנשים בקהל, וגם הם רדומים לגמרי! כן כן, אם לא הבנתם, זה אני עם ה"בוי בוי בוי למתחרים אין סיכוי"... יא הומו מה אתה אפילו מדבר?!?! פעם ראשונה של אנשים על המייק, תנסה להיות נורמלי ולעשות קצת כבוד! לא יזיק לך! אז לפעם הבאה, לפני שאתה מדבר בכלל, תראה קודם כל שאתה יודע לעשות משהו חוץ מלקטר על אחרים, ואז נדבר. קאפיש ya faggot?!?!?! FUCK YOU

Mc Bang

New member
כבוד לו!

באמת כבוד... ניסיון במה מקבלים רק בהופעות ולעלות למייק פתוח זה מזה מלחיץ (עוד לא עשיתי, אבל אני בטוח...) אז אם עכשיו יקטלו את מי שעולה - אף-אחד חדש כבר לא יעלה וזו לא המטרה! המטרה היא לתת מייק לכל ראפר צעיר שרוצה! לא אהבתם? לא צריך לקטול זו דעתי

moshe one 24

New member
אתה אחלה גבר בסדר גמור זה

שאר העולם שדפוק

למעלה