ויתור על התקנה

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך

mich

New member
ויתור על התקנה

שלום יש לי המון בעיות עם ההתקנה של VB, השאלה היא אם אפשר לוותר על ההתקנה, חשבתי לעשות משהו כזה: תוכנית ב C++ שתריץ את vbrun60.exe (עכשיו אני יכולה להריץ תוכניות VB שלא משתמשות בdll מיוחדים) תוכנית בVB שתעתיק את כל הdll. ועכשיו לשאלות: 1) אני צריכה להעתיק את הdll לwinnt/system32 או שמספיק לשים אותם "ליד" התוכנה שלי? 2) אני גם צריכה לרשום אותם בregestry? 3) אם כן אז איך? תודה מיכל

yair24

Member
תגידי לי משהו...

לא שאלת פעם על זה? שהיה לך בעיה להתקין את הVB כי היה חסר לך איזשהו DLL? ומישהו שלח לך אותו ואפילו שהוספת אותו זה לא ממש עזר? זאת היית את או שאני מתבלבל? יאיר

mich

New member
לדעתי לא

הי בפורום הזה בטוח לא שאלתי, אולי שאלתי פעם בפורום של VB, אני כבר לא זוכרת, אם נתנו לי פתרון אז, כנראה שהוא לא עזר, אחרת הייתי גומרת כבר עם העונש הזה. תודה מיכל

אביטל +

New member
לא הבנתי בדיוק

יש לך בעייה עם התקנת סביבת העבודה של VB או עם התקנה של תוכנה שבנית ב VB ?

jgut

New member
יותר פשוט

יותר פשוט לפתור את בעיות ההתקנה. להעתיק את ה-dll זה לא מספיק צריך גם לרשום אותם ברגיסטרי, וגם זה לא משהו שתוכלי לעשות בעצמך. בנוסף תוכנת ההתקנה עושה דברים נוספים שאת לא מודעת להם. אולי עדיף שתעשי uninstallו install מחדש. ותפרטי איזה בעיות התקנה יש לך...

אביטל +

New member
תוכנת התקנה

בעבודה אנחנו משתמשים בתוכנת התקנה של WISE להתקין תוכניות VB כדי להתקין לבד את צריכה לדאוג שכל הרכיבים המתאימים הותקנו ונרשמו כמו שצריך, וזה לא תמיד פשוט אם כי לדעתי אפשר ליצור סקריפט שעושה את זה.

למעלה