ויתורים...

tushtk

New member
ויתורים...

שלום, שתי שאלות לי אליכם... השאלות רשומות בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, ומופנות לשני המינים. איך הייתם מגיבים עם בן הזוג שלכם היה מסרב לנסות משהו חדש? כמה הייתם מוכנים להתפשר כדי לרצות את בן הזוג, למרות שאתם לא שלמים עם זה?

daniella1980

New member
לא הבנתי כלכך לאת את חותרת.

אחד מבני הזוג מסרב לנסות משהו חדש, והשני מתפשר על מה? על לא לנסות את המשהו החדש? תלוי מה המשהו החדש. אם זה אורגיה עם כל הבניין, אני יכולה להבין. בקיצור, תני דוגמא ל"משהו חדש". ובלי קשר, זוגיות זה המון להתפשר ומצד שני זה המון לעשות דברים למען הבן זוג וזו לא התפשרות בעיני אם אתה מסייע לאושרו של מי שאתה אוהב.

tushtk

New member
אני אסביר...

אחד מבני הזוג מציע משהו חדש, זה יכול להיות כל דבר, לאו דווקא אורגיה. אוראלי, אנאלי ואתם יכולים לחשוב על עוד לבד... בן הזוג השני מסרב. השאלה היא איך הייתם מגיבים אם בן הזוג שלכם היה מסרב למשהו? הייתם מכבדים את זה ומקבלים את הסירוב, או שבאיזשהו מקום הייתם נעלבים? ואם אתם הייתם בצד השני, והיו מציעים לכם משהו שאתם לא כל כך רוצים לעשות, הייתם מסרבים או מתפשרים כדי לרצות את בן הזוג?

זה תלוי באותו דבר מסויים

אני במקרה בחור עם ראש פתוח (מבחינת מין בין בני הזוג) אבל אני מסרב בכל תוקף להוסיף עוד אדם למיטה כאשר אני בקשר זוגי עם מישהי. אם בת הזוג שלי (אין לי כרגע ואני מדבר על מצבים עתידיים) תסרב לעשות משהו חדש אני אבין אותה אך אנסה לראות מה הסיבה שלה לכך והאם זו לא סתם דעה קדומה. בכל מקרה אני לא אלחץ אלא אנסה לשכנע בעדינות ואם זה לא מצליח אז אני אוותר ואכבד את רצונה. בצד שמסרב קשה לי להיות כי כמו שאמרתי יש לי ראש פתוח ורוב הדברים יוכלו לעבור אצלי. עם זאת אם היא רוצה לנסות משהו חדש אני תמיד אשקול אותו אך אם זה חציית קו אדום אצלי כמו הכנסת עוד אדם למיטה והיא לא מוכנה לוותר על כך, הקשר בינינו מאוד ייפגע.

daniella1980

New member
להעלב אני לא חושבת שיש מקום.

ייתכן ומדובר ברתיעה שאין לה כל קשר אליך. יש אנשים שלא מסוגלים לקיים מין אוראלי או אנאלי או כל דבר, מחמת או נסיון מאוד לא מוצלח, או סוג של חינוך שהוטמע בהם "זה מלוכלך, זה מגעיל, זה אסור" או אלף דברים אחרים שהכניסו את המעצור הזה והתקבעו - וקשה להשתנות. אני בעד קודם כל לקבל את הרתיעה ולכבד אותה, בטח שלא להעלב. אני משערת שזה לא בשליטת אדם כשהוא נרתע ונגעל ממשהו ואני יודעת שקשה מאוד להבין לפעמים רתיעות מוזרות של אנשים:). אני כן חושבת שאפשר להתפתח וללמוד, להפטר ממחסומים ומעצורים או לפחות למתן אותם, לשדרג את חיי המין במקרה הזה. אם כי אלו תהליכים הדורשים זמן, סבלנות, פתיחות ותקשורת מאוד מאוד טובה. אם תאמרי לנו בדיוק במה מדובר, אולי נוכל לייעץ לך איך לפתוח אותו לנושא, אם בכלל אפשרי. יש דרכים יצירתיות, יש דברים שאפשר לעשות. אפשר רק לנסות, להכריח\להעלב\לריב זה מאוד מיותר:) שוב, הכל תלוי בנושא הנידון.

tushtk

New member
אני אסביר...

אחד מבני הזוג מציע משהו חדש, זה יכול להיות כל דבר, לאו דווקא אורגיה. אוראלי, אנאלי ואתם יכולים לחשוב על עוד לבד... בן הזוג השני מסרב. השאלה היא איך הייתם מגיבים אם בן הזוג שלכם היה מסרב למשהו? הייתם מכבדים את זה ומקבלים את הסירוב, או שבאיזשהו מקום הייתם נעלבים? ואם אתם הייתם בצד השני, והיו מציעים לכם משהו שאתם לא כל כך רוצים לעשות, הייתם מסרבים או מתפשרים כדי לרצות את בן הזוג?

למעלה