ויתורים

ויתורים

השאלה של גלי גרמה לי לחשוב. האם יש דבר שבשום אופן לא הייתי יכולה לוותר עליו? ניסיתי לחשוב אם אני יכולה לחיות שבוע שלם בלי... בלי לדבר עם חברות שבוע? בלי לצחצח שיניים שבוע? בלי לשמוע חדשות שבוע? יש לי חברה שהיתה בשבוע שלם בויפאסנה... בלי לדבר שבוע... כשהיא סיפרה לי על זה חשבתי לעצמי שאין סיכוי שהייתי מצליחה לא לדבר שבוע שלם. מה אתן חושבות, מה הדבר שיהיה לכן הכי קשה לותר עליו? מה הדבר שיהיה לכן הכי קשה לחיות שבוע שלם בלעדיו?

Helly68

New member
לא בלי בתי...

אולי זה הברור מאליו אבל, לצערי, לא תמיד. לא הייתי מוותרת על החוויה המאלפת של א. להיות הורה וב. לגדל אותה all the way. ואם ללכת לכיוונים קצת פחות דרמטיים - אז הקפה של הבוקר הוא MUST.

jd99

New member
אני מסכימה איתך

לכל הסעיפים. כולל הנסקפה של הבוקר. שמעתי על נשים שכשהכירו אישה, קצת שכחו מהילדים...

../images/Emo2.gif

בשמיעה ראשונה, נשמע לי מופרך. במחשבה שניה, אני מכירה גברים שכשהכירו אישה חדשה שחכו מהילדים מהאישה הראשונה.

dify

New member
אינטרנט

אין לי טלוויזיה, ויתרתי מזמן על עיתונות, אני כבר לא נוהגת הרבה כמו פעם, ואני יכולה בקלות לוותר על כל מאכל שהוא (בשר, שוקולד, קפה) אבל אני חושבת שיש שני דברים שהיו עבורי מאבק- אינטרנט ולשתוק. אז לשתוק שבוע נשמע לי משימה בלתי אפשרית בכלל ולחיות בבית שלי בלי אינטרנט (לא כי נותקתי פיסית אלא בזמן שיש לי פיסית את האפשרות להתחבר ורק אני זו שבוחרת לא להתחבר- אין סיכוי!) פעם חשבתי שאני לא אוכל לחיות בלי טלוויזיה וגיליתי שמרגע שהוצאתי אותה מחדר השינה הפסקתי לצפות בה... אז אולי אם אני אוציא את המחשב מחדר השינה זה יפתור גם את ה

FunkyFresh

New member
אם אני לבד עם עצמי למשך שבוע

באמת ניסיתי לחשוב על עצמי בסיטואציה הזו,והייתי במצבי קצה-טיול וכד' נראה לי שהכי קשה זה לוותר על היגנה בסיסית-צחצוח ומקלחת צרפתית:)למרות שגם על זה אני מוכנה לוות רלמען מטרה נעלה יותר (יהיה קשה לשכנע אותי):) שזה מזכיר לי שכשטיילתי בזמנו עם בת הזוג שלי בחו"ל,היינו על גלגלים למשך כמה חודשים,ונוצר מצב בו לא היתה לנו גישה למקלחת במשך שבוע וכמה ימים,אז לצידנו היו את המגבונים הנאמנים...באמצע המדבר אאוט אוף נו וור במהלך נסיעה שמענו צפירות לחוצות מרכב שנסע מאחורי וסימן לנו לרדת לשול הדרך-כך עשינו...כשהם יצאו מהרכב לכיווננו ראינו שמדובר בחברים שיצאו כשבוע אחרינו לדרך וזיהו את הרכב שלנו.כשהם הכניס את הראש לתוך המכונית כדי לדבר לא הפסיקו לשבח אותנו על הריח הנעים שעולה מהרכב:) בקיצור,כל עוד יש לי אותי,כל דבר יכול להראות כמותרות.

למעלה