ויש לנו זוכה!

BluePrint

New member
איפה אתה רואה אנשים?

אני רואה רק צב וציפור טורפת (Rock?) שמרימה אותו בטפרים שלה.

white warrior

New member
סיכום של הניחושים.....

אוקי.... כבר הסכמנו שיש צב למטה,נכון? עכשיו,בנוגע לדמות למעלה,יש כמה ניחושים:נינג'ה,לוחם(רגיל?)שחור,רוק?,ועוד כמה וכמה.... עכשיו,מה בקשר לרמז נוסף?,אני בספק אם אפשר לזהות את הדמות למעלה רק ע"י כפות הידיים וכפות הרגליים.... יום קסום לכולם....

PUMI for ever

New member
../images/Emo58.gif עוד רמזון חביב

שלום אנשים, ובכן - גיליתם שיש שמה צב צבוע במגוון צבעים. מה יש מעליו !? אולי הרמז הבא יעזור לכם ...
[יש עוד רמז במלאי, אבל אני לא חושב שתזדקקו לו]

white warrior

New member
ובכן....

ברור לגמרי שהדבר שעומד על הצב הוא מהמין היפה.... אך מאיזה גזע?,לדעתי,יש מצב לחצי אלפית,או לחצי אורקית.... או בכלל בת אדם.... יום קסום לכולם....

זה נראה כמו מישהי מחזיקה מעדר

עד כמה שזה נשמע מוזר האשה הזאת (וזאת בהחלט אישה) אוחזת בכלי כלשהוא שלדעתי הוא לא נשק

PUMI for ever

New member
והפתרון + זוכה ../images/Emo47.gif

כן כן, בחושך אלוהים לא רואה (האדום הטרי) פתר את התעלומה :) הציור בהחלט מתאר צב צבעוני שעליו עומדת לוחמת ! כל הכבוד, ישר כח, ותודה לכל המשתתפים
בקרוב החידה הבאה

רמץ

New member
ציור יפה. רעיון טיפשי.

מי רוכב על צבים לעזאזל? אולי היא סתם עלתה על אחד בשביל התמונה. אלא אם זה צב חיפושית או משהו והוא יכול גם לעוף בזמנו החופשי...

BluePrint

New member
לא לגמרי.

הבחורה בטח רק דיגמנה את הצב. (כמו שבחורות מדגמנות מכוניות) והתשובה לשאלה "מי רוכב על צבים?", היא חלזונות.

white warrior

New member
אבל...

הרבה אנשים כבר אמרו שזו היא לוחמת.... בכל רחבי השרשור יש השערות שנוגעות ללוחמות....

M a n K i n d

New member
ויש לנו זוכה!

לאחר מאמצים רבים, נפתרה חידת התמונה. כבוד לזוכה (מהמסדר האדום המכובד יש לציין)

למעלה