ויש לי עוד שאלה

ויש לי עוד שאלה

נכון נהוג לעשות מפות גם לאירועים ולהתרחשויות, ולא רק ללידות ? אז אם ככה, למה לא לעשות מפה גם לעיבור ? מי אמר שמפה צריכה להיות רק לרגע הלידה/הנשימה הראשונה ? למה לא לעשות שתיים ולהתבונן בשתיהן ?

בהחלט עושים מפה גם לעיבור

נקודת העיבור נקראת 'איפוק'. השאלה היא איך מגיעים אליה, וזו דרך מורכבת ומסובכת מאוד שכן היא דורשת מהאסטרולוג לקחת ים של אירועים בחייו של האיש - משהו כמו 100 בערך - ולנסות למצוא דרכם את הנקודה המדויקת ההיא. בסופו של דבר יש קושי גדול למצוא אותה אבל יש הטוענים שזה אפשרי, וממנו אפשר ללמוד לא מעט על האדם עצמו בהמשך - על הרגע שעשה אותו ועל הרגע שבו נולד, והחיבור ביניהם. אבל הקושי למצוא את האיפוק עושה זאת כמעט בלתי אפשרי, ובכל מקרה אפשר להקיש חלק לא קטן מהמסקנות דרך מפת הלידה כשלעצמה.

יש לי השערה לגבי זה

אם מפת לידה מעידה על אופיו של אדם ועל יחסיו עם החברה, העולם, היקום, עם אנשים ועם משפחתו - כלומר עם כל מה שקיים בעולמו - מפני שהיא מייצגת את הרגע שבו הוא פוגש את העולם לראשונה ונושם לראשונה. אז מפת 'האיפוק' כלשונך, תעסוק בפן הפיזי נטו של האדם, כולל נטיות למחלות גנטיות, בריאות וחוסן, תכונות גוף ואופי מולדים וכו' כמו גם התורשה והאופי של ההורים מפני שזו המפה שמייצגת את הרגע שבו הגוף הפיזי שלו נוצר לראשונה. מה אתה אומר ?

השערה מעניינת אבל דעתי שונה

מפת הלידה של אדם מעידה קודם כל על המנעד והקוד הרגשיים שלו, כשכל השאר הם פונקציה של אלה. מפת האיפוק תראה בדיוק את הכוחות שמהם נוצר, ומפת הלידה - לאן יוכל לקחת אותם הלאה כשהם נפרשים על המפה האישית שלו. מה שאתה מדבר עליו הוא מפת הגנום האנושי מבחינת גנים, נושא שלדעתי בהחלט משלים את הקוד הרגשי במפת הלידה, אבל הוא אינו קשור לאיפוק.

מה פתאום

אבל אני מסכים שזה שם מוזר אולי ההסבר הוא שהאבא והאמא של בעל המפה לא יכלו 'להתאפק' ולהימנע מסקס, מה שהוביל כמובן לעיבור העובר

למעלה