ויש לי עוד משחק

Nataly babe

New member
ויש לי עוד משחק

כל אחת כותבת הכללללללללללל על המוזקיה שלהההה אני אתחיל: אני שונאת הביטלס ורד חוט צילי פיפרס. אני אוהבת הכי הרבה את כרסיטינה הגילרה ובריטני ספירס הכוסיותתתתתתתת וגם לואיסנה היפה!@@@@@@@@@@@@@

Motek Protek

New member
מה???

יוו!!! את לא פיירית!!!!!!! אנחנו קבענו!!!!!!! שכחת את בקסטריט בויז וווסטליף! ושוגר בייבז! אההה והשיר החדש של דסנטיז צ'יילד לוס מיי בראף! זה כזה שולט איך שהן רוקדות! למדתי את הריקוד!!!!! ואני לא אוהבת את לואיסנה! קמילה שולטת!!!!! למרות שיהא פריקית ואני לא אוהבת פריקיות היא חמודה!!!!!!!!! דה דה דה!!!!!!!!!

Nataly babe

New member
הבויז ווסטלייף וגם ספייס גירל

ושוגה ביביס אני לא אוהבת כי יש אחת מפגרת שפרשה. אז אני כבר לא אוהבת וזה לוס מיי בראף זה לוס מי טראף

כמה נחמד..../images/Emo95.gif

שירשור המפגרות...חיחיחי.. אני מקווה ששמתן לב שאתן המטומטמות היחידות שמשרשרות פה!!-(אם נקרא לזה שירשור)

איזה פקצות אלוהים אדירים!!!!!

אימאל"ה בירטני ספירס????איכככככככככככככ הביטלס שליטה ועד כמה שהמוח הקטן והמפגר שלכם לא יכול להבין מוזיקה טובה כמו הביטלס(שליטה!!). אל תואמרו את זה בקול רב!!!!!

פאקצות אבל עם טעם טוב

הן אולי פאקצות והיחידות שמשום מה משרשרות פה אבל יש להן טעם טוב הביטלס באמת עלובים!!!! ובריטנני ספירס הכי שולטת בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!היא היחידה ששרה באמת מכל הלב והנשמה ושירים אמיתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הקנאים שימותו!!!!!

MYEYE

New member
../images/Emo54.gifהא? בריטני שרה מהלב?

הצחקת אותי! איכס
הביטלס עלובים? ממש ממש ממש לא! רד הוט צ'ילי פפרס ל-א עלובים

אניייי

אממ את בריטני, שחר אבן צור,שי גבסו,חברה שלי הכריחה אותי להעריץ את סקעת,נינט,ועוד רבים

למעלה