ויש ימים

ויש ימים

שאני מרגישה כאילו הוציאו לי את כל האוויר מהריאות
שהכאב הלא ברור הזה שבפנים פתאום נהיה כואב מידי. חד וצורם ולא מאפשר לנשום מספיק טוב.
שבא לי להרים ידיים ולוותר על הכל

hory0

New member
ויש גם ימים אחרים.

את מזכירה את זה לעצמך?
ימים פשוטים יותר. שאת יוצאת עם חברות נהנות. ואוכלת פאי שוקולד (או משהו כזה). וזה בסדר. וזה מרגיש טוב.
יש ימים אחרים. באמת שיש.

ויש בך את הכוחות. הנחישות. האומץ. והיכולת. להתמודד עם כל יום שיבוא. ועם כל מה שיביא עימו.
הוכחת את זה לעצמך. לנו. ולעולם. שוב. ושוב. ושוב. ושוב. ושוב. ושוב.
זה כבר וודאי.
אין בזה ספק.
ואפילו לא צל צילו של ספק.
הכוחות שלך מדהימים.
את מדהימה.שאת משתמשת בהם.
כל יום מחדש.
פשוט מדהימה.

ככ מקווה שהימים הללו שהכל כואב בהם ילכו ויתמעטו, או לכל הפחות יכאבו פחות עמוק..פחות חד..

lital172

New member
זה בסדר שיש ימים כאלה

אני אגלה לך שלכולנו יש ים כאלה אפורים גם יחסית לבריאים שבינינו אחרי הכל אנחנו אנושיים ומלאים ברגשות. תני לעצמך להרגיש גם את זה. מותר לך קצת שלא יהיה לך כוח ולהרפות. לנוח .. לשים את הראש על מישהו שאוהב אותך.. לכתוב כאן שעצוב. אני גם אזכיר לך שהיום הזה תכף נגמר. ואני אשמח אם תרצי לשתף אותנו מה גרם לך להרגיש ככה היום. מחר יום חדש. הכי חשוב זה להתמיד. גם הרגשות האלו עוברים לאט לאט. מציעה לך לעשות משהו נעים כלפי עצמך. כלדבר קטן שעושה לך הנאה... זה מעורר לגמרי את הלב בטוב..

מחבקת אותך גם בימים כאלה.

ברור

וזה נורא נורא קשה להמשיך גם בימים האלו.
נורא קשה להרגיש את התחושות האלו, ולהמשיך להתנהג כמו שאומר הראציונל.
אבל את גם יודעת שהתמדה היא שם המשחק כאן,
ושכל יום של בחירות רעות מחזיר אותך כמה צעדים אחורה.
תחזיקי חזק,
את מצליחה לעשות מה שלא הצלחת כבר הרבה זמן

מחזיקה מחזיקה...

אני חושבת שהמשפט שהכי מסכם אותי כרגע הוא-
sick and tired of being sick and tired

[ותודה לכל מי שהגיבה. מחזק לראות שיש אנשים שמאמינים בי עדיין]

זו תחושה טובה

הנקודה הזו שבה פשוט נמאס להתבוסס בבוץ הזה....

אני יודעת שכשהייתי בנקודה הזו היה לי קשה להאמין שיום אחד לא רק שלא יהיה לי חשק להתבוסס, אלא שיהיה לי חשק לחיות. על אמת, חשק לחיות את החיים הבריאים, שהם באמת יראו לי יפים יותר ושווים יותר.
אבל זה קרה לי, גם אם אחרי לא מעט זמן, ואני מקווה מאוד מאוד שזה יקרה גם לך

No longer

New member
ואז הולכים לישון וקמים בבוקר וזה יום אחר.

איך את מרגישה היום?

קולדון

New member
איך את היום?

אני יודעת שאצלי, מה שעזר לי ברגעים כאלו.. למרות שזה נראה שזה בכלל חסר טעם ולא קשור לכלום- לקרוא את הרשימות של הדברים שכן הצלחתי להשיג. יש לך רשימה כזו? אם לא, אני ממש ממליצה לך להכין כמה כאלו כשיש לך מוזה.
הרעיון הוא להכין רשימה של כל הדברים שאת אוהבת (נניח, ריקוד),
או רשימה של כל הדברים שאת אוהבת בעצמך (סתם דוגמא, צבע שיער? אפילו הכי קטנים, כמה שיותר, יותר טוב)
או רשימה של כל האנשים שאת אוהבת
או רשימה של כל הדברים שהצלחת להתגבר עליהם..

וכשאת בדאון, או אפילו סתם מידי פעם, פשוט לקרוא את זה לעצמך. זה עוזר לשים את הפוקוס קצת אחרת.
כשרע לנו אנחנו רואים את הנקודה השחורה הקטנה שעל הדף הלבן (סוג של ציטוט עקום מימי לימף..)
מאוד קל לשים לב לנקודה הקטנה והשחורה הזו.
הפרעות אכילה זו לא נקודה שחורה קטנה, זו התמודדות ענקית. ולכן צריך לאזן את זה עם המון המון המון חיזוקים חיובייים, ואופטימיים.
אפילו אם את לא שמה לב, וחושבת שזה לא משפיע, זה כן משפיע ומחזק. זה מכניס לך לראש גם דברים אחרים, והם מצטברים ונכנסים לאט לאט גם לאוטומאט.. אצלי בכל אופן זה ממש עבד ככה.

היום יותר בסדר (ט')

יותר קשה בבוקר.. לקום, להתלבש, להתחיל לאכול, להתחיל לחיות

היום מישהי בסטודיו שאלה אם רזיתי לאחרונה. היא אמרה שאני נראית יותר "שדופה ושברירית" מתמיד.
כמעט נחנקתי מצחוק
דווקא בימים האחרונים שכל כך קשה לי עם הגוף הזה פתאום צצה שאלה כזו

זה לא עושה את זה קל יותר

אבל זה בהחלט מכוון אותך למקומות הקשים, שאולי לא היית מודעת אליהם. ככה את יכולה לעבוד עליהם ולעזור לעצמך מהשורש, להחלים באופן שיגרום לך לצאת לחיים באמת.

המשך יום טוב

someone343

New member

מבינה אותך כל כך.. מצטערת שאין בי מספיק מילים
מחבקת חזק חזק!!

למעלה