וירטואוזיות

wannalive

New member
וירטואוזיות

קראתי כמה מאמרים בפורום והרגשתי בבית, אז קודם כל שלום לכולם. ועכשיו לשאלה הראשונה שלי בפורום: למרות שכולנו חלק מנשמה אחת, לא כולנו זהים, למעשה ישנן דרכים רבות להגיע להגשמה העצמית שלנו. מכיוון שהדרכים שונות, אנו גם מקבלים בד"כ כלים שונים להגשמה זו. כלים שיעזרו לנו להתמודד עם העולם החומרי והרוחני כאחד. שמתי לב שיש אנשים שמצויינים מאוד בתחום מסויים, כגון נגנים שמכונים "יורטואיזים" עקב הדיוק והרגש העצומים במוזיקה שלהם. אך תכונה זו לא קיימת רק במוזיקה, אלא גם באומנות מסוג אחר, בצורות התנהגות או מחשבה וכו'... השאלה שלי אם כך היא, האם כל אדם יכול להיות "וירטואוז" במשהו ? או שמא יש אנשים שיהיו "בינוניים" גם אם יתאמצו עד מאוד (ולא משנה באיזה תחום) יום נפלא לכולם, אורן.

אורן יקר

קודם כל ברוכה הבאה דבר שני נסה למקד יותר את שאלתך כי אצלי בראש מתרחש סרט בעקבות שאלתך
אז .... מיקוד ... וקבל תשובה שבוע טוב

wannalive

New member
השאלה ממוקדת דיה אבל...

אנסח אותה שוב, למקרה שזה יבהיר את כוונתי: רציתי לדעת אם כל אדם מסוגל (בתאוריה) להגיע להשיגים יוצאי דופן בתחום מסויים, או שמא רק מעטים מסוגלים. כאשר אני אומר "תחום מסויים" אני מתכוון לתחום כלשהו שהאדם טוב בו מלידה (בעל כישרון טבעי) כגון מוזיקה, חשיבה אנאליטית, כתיבה, וכד'... ציינתי את הערת השוליים "בתאוריה" שכן בכדי להגיע להשיגים כה מדהימים דרושה גם הרבה עבודה קשה מלבד כישרון, ולא כל אדם מגלה מספיק נכונות להתמיד בשיפור כישרונותיו. מקווה שהשאלה שלי ברורה יותר כעת. נ.ב: שבוע טוב לכולם !!!

נתנאלה4

New member
בכל אדם יש כשרון

תחילה שלום ונעים מאוד. גם אני חדשה כאן. לפי דעתי בכל אדם יש כשרון בתחום מסוים. הבעיה היא שלא כל אחד מפתח את היכולות שלו. אם בגלל סביבה כושלת או חוסר תשומת לב לפרטים האישיים. אני עובדת עם אנשים להגיע למיקוד ומודעות אישית ודרך זה לחיים יותר מאושרים ומספקים. מכיוון שכשאדם מכיר ביכולות שלו הבטחון העצמי שלו עולה והגישה שלו משתנה. אך לצערי אני מוצאת המון אנשים שמתעסקים בטפל ולא בעיקר. והחברה שבה הם חיים היא חברה שלא מטפחת ותומכת למצוינת. חשוב שאדם ילמד לפעול ולהכיר את עצמו טוב יותר מהסובבים אותו. עקב המצב במדינה אני מוצאת המון אנשים חסרי בטחון שאינם יודעים להתייחס באמת לדברים החשובים בחייהם וליכולות שלהם. ולראיה. אפילו באוטיסטים יש גאונות בתחום מסוים. (עובדות מוכחות) ומזה תשליך על כל אדם ואדם ולא משנה מה רמת המשכל שלו. חשוב לזהות את הכשרון ולטפח אותו על מנת לקבל את הבטחון העצמי בו. שיהיה לך שבוע קסום ומרתק נתי

למעלה