וירוס ?

וירוס ?

אין לי מושג אם זה קשור או לא, אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לסייע. בתחילת השבוע, לאחר שנרשמתי לדואתלון הרצליה מהאתר וקבילתי מייל אישור, קיבלתי גם מייל בכותרת cyclingnews. עוד לפני שהספקתי לפתוח אותו, ברגע שעמד עליו הסמן נראה היה שהופעל איזה קובץ ע"י המייל. מאותו רגע אני מקבל מאות מיילים ביום שכוללים הודעות שגיעה מסוגים שונים, כמו גם מיילים דומים במתכונתם למייל שבעקבותיו כל הסיפור החל עם כותרות שונות. אם חשבתם שזה הכל אז טעות בידיכם - במקביל לכל מה שתואר עד כה - ברגע שאני מתחבר לאינטרנט מתחיל לרדת לי חומר מהמחשב בקצב מסחרר (כאילו מישהו מוריד לי מהמחשב קבצים). אם יש לכם תובנות כלשהן - אני אשמח לשמוע.

תכנת MAILPREVIEW

תוריד אותה זה עולה 9 דולר. אתה יכול לראות דאר בשרת ולמחוק ללא פתיחה!! לוירוס תנסה דיסקטים של נורטון אנטי וירוס

Lance_Armstrong

New member
גם לי.

זה לא בגלל שוונג. כל חודש נוהגים האקרים חמודים לספק אותנו עם עוד ועוד וירוסים שנרגיש בעיניינים. NORTON AV צריך לסדר לך הכל... זאת אומרת, עדיין תקבל את הוירוסים, אבל לא יפגעו בך. שלך, איתי רוזנבלום.

תודה. תוקן.

מסתבר שגירסת ה-NORTON ANTIVIRUS היתה ישנה. היא עודכנה וכעת הכל תקין. חבר´ה - היזהרו גם ממיילים תמימים לכאורה הקשורים לתחומי הספורט החביבים עלינו. שבוע טוב. נתראה בכנרת.

למעלה