וירוס!!!!!!!!

• פותח הנושא cool2
  • פורסם בתאריך

cool2

New member
וירוס!!!!!!!!

יש לי וירוס במחשב שלא יכול להימחק- אני כל פעם עושה סריקת וירוסים וזה מוצא כל פעם וירוס וכשאני מסיר אותו כתוב ככה: ´help.htm-infected by ´vbs.happyTime (removable) -הוסר והוירוס הזה חוזר בלי הפסקה בכל פעם שאני בודק וירוסים ומסיר אותו. מה זה הוירוס הזה ולמה הוא חוזר על עצמו????????

תמר,

New member
יש לי שאלה אליך

ה-"(removable) -הוסר", זו הודעה שמופיעה אצלך, או תרגום שלך? כי אם מדובר בתרגום, התרגום הנכון הוא "ניתן להסרה". כדי להסיר אותו צריך להריץ אנטי-וירוס שיודע להסיר אותו, או לחפש הוראות להסרה ידנית

cool2

New member
:::::::::::::::::::::::>

ה-REMOVABLE זה ככה היה כתוב שם אני לא הוספתי את זה. ועוד מה זאת אומרת אנטי וירוס שיודע להסיר אותו מה האנטי וירוס שלי לא יודע להסיר????????

Black Snake

New member
תענה לשאלות שלי עכשיו

סרקת את הרישום שלך לוודא שאין גיבוי של הוירוס? ייתכן וזו אולי טעות של האנטי-וירוס, נסה להתקינו מחדש או להתקין אחר.

luriluri

New member
חבל אחי,

היה לי את הוירוס הזה במחשב!!!!!!!!! (לצערי, זאת היתה הסיבה העיקרית שפירמטתי) מוזר, איך זה שפגשתי מישהו שגם לו יש את הוירוס הזה, כנראה הוירוס לא נדיר. אז עצתי היא: פרמט... פרמט... פרמט... בברכה ובהצלחה לפרמוט _luriluri_

cool2

New member
למה.......

לפרמט???????? יש לי מלא תוכנות שאני צריך והכל יימחק.

uzi2

Active member
אין צורך לפרמט

א. האם המחשב מחובר ברשת פנימית לעוד מחשבים? ב. האם ניסית להריץ את האנטיוירוס מ- safe mode, או את גירסת ה- command prompt שלו מ- safe mode command prompt? ג. בכלל, איזה אנטיוירוס יש לך, והאם הוא מעודכן לחלוטין (כולל עדכון מנוע סריקה)? ואיזו מערכת הפעלה?

cool2

New member
פרטים...........

מערכת הפעלה זבלית(95) אנטי וירוס esafe (שזה גם פיירוול), מעודכן. הה ועוד משהו הוירוס הזה חוזר תמיד אבל רק אחרי שאני מעדכן למשל הסרתי אותו ואז עד שאני לא מעדכן אז אין אותו.

CrazyHack2000

New member
תנסה את זה......

תנסה להוריד Norton AntiVirus 2002 מקזה (20 MB) אולי זה יפתןר את הבעיה. ואם כבר אז תחפש גם Norton Personal Firewall 2002

uzi2

Active member
נסה את F-PROT for DOS

תוכנה חינמית לשימוש אישי עובדת גם עם Win95 ומעלה. השתמש ב- Updater הבא כדי להתקין ןלעדכן את התוכנה: http://home.epix.net/~artnpeg/fprot.html זכור כי למרות שהתוכנה עובדת בכל מערכת הפעלה חלונות שבה לקבצים יש short filenames (שזה אומר Win95, Win98, WinME ובד"כ גם WinXP home edition), אבל הניווט בתפריטים של התוכנה הוא לא דרך העכבר, אלא דרך החיצים שיש במקלדת שלך.

cool2

New member
מה אם התוכנה שיש לי עכשיו........

ESAFE???????? מה זה תוכנה גרועה????????

uzi2

Active member
לא אמרתי שהיא גרועה

אני לא מכיר אותה יותר מדי טוב. בכל מקרה גם אם יש לך תוכנה טובה, אבל היא לא מצליחה להסיר לחלוטין וירוס מסויים, או אולי מזהה קיום של וירוס בטעות, אז תמיד אפשר לנסות תוכנה אחרת. הכוונה שלי היא לא שתחליף את תוכנת האנטיוירוס הנוכחית שלך באחרת, אלא שתנסה להשתמש באחרת במקרה ששלך לא מסתדרת F-Prot for DOS היא לא תוכנה מומלצת בתור תוכנת אנטיוירוס עיקרית, מכיוון שאין אפשרות להריץ אותה ברקע, אלא רק כ- On-Demand. היא אינה מפריעה לשום תוכנה אחרת ואינה מתנגשת עם שום תוכנה אחרת ולכן מאוד מומלצת, אבל לא במקום אנטיוירוס אחר אלא בנוסף.

למעלה