בחיוג לאינטרנט דרך מודם חיוג אני מקבלת את התופעה הבאה: 1) החץ על המסך לא זז באופן רציף אלא בקפיצות כאילו יש תוכנה ברקע שתופסת לו את המשאבים 2) אי אפשר להיכנס בכלל לאתרים. מקבלים את ההודעה שהאתר לא קיים מישהו יודע מה זה יכול להיות? זה בטח וירוס אבל איפה? תודה
למה שלא תסרקי את המחשב עם תוכנת אנטי וירוס עדכנית ? שנית כל נראה לי יותר שהבעיה בהגדרות לא נכונות של התקשרות לרשת (DNS וכ"ו) , הפתרון הכי טוב להתקשר לתמיכה של ספק האינטרנט לדווח להם על הבעיה ולעבור על כל ההגדרות של החיבור .
הבעיה נראית לי כמו וירוס כי בשבוע האחרון היא הופיעה באופן רנדומלי ולפעמים הצלחתי לעבוד ולפעמים לא. מעל איזה אנטי וירוס אתה ממליץ? יש אפשרות לחד פעמי או שצריך לרכוש? ושוב תודה.
לרכוש תוכנת אנטי וירוס מבית טוב כמו "נורטון" , יש גם אנטי וירוס בחינם כמו AVG (יש להרשם קודם באתר החברה על מנת לקבל קוד במייל להפעלת התוכנה) . ויש גם את אתר טרנד-מיקרו שמאפשר לעשות סריקה און-ליין למחשב על מנת לבדוק אם אכן המחשב נגוע בוירוס ואפילו לנסות להסירו . אבל התוכנות הקנויות עדיפות בהרבה מהגירסאות החינמיות בגלל שטף עדכוני החתימות של התוכנה .