וירוס

וירוס

היי, אני מניקה את בתי בת ה- 10 שבועות אך אתמול באופן פתאומי נתקפתי בבחילות איומות שגרמו ל- 3 הקאות במהלך הלילה הבחילות לא עברו ואני מרגישה חולשה נוראית, אף סתום, כאבי בטן וגרון שמתחיל לכאוב לא אכלתי שום דבר חריג לאחרונה ואין לי מושג ממה נובעים הסימפטומים יתכן שחטפתי וירוס? ואם כן, האם זה עלול להשפיע על ההנקה? האם יש תרופת סבתא למה שתיארתי? תודה...

לא נשמע טוב..

לצערי לא נתקלתי בתופעה הזו אולי באמת נדבקת במשהו שווה ללכת לעשות משטח גרון ולהתייעץ עם רופא משפחה.

היי ! תודה רבה!!

למזלי עושה רושם שהבעיה חולפת הסימפומים שכתבתי נעלמו (טפו טפו טפו) ונשארתי רק מעט מנוזלת מקווה ש"ניצלתי" אז תודה רבה !

טוטס

New member
יש עכשיו כמה וירוסים של הקיבה שמסתובבים

הגיוני שזה זה. רובם הם וירוסים של 24 שעות, כך שאם את מרגישה היום יותר טוב, הכל בסדר (חוץ מהאף הסתום שאותו אני לא כ"כ מצליחה להבין, כל שאר הסמטומים שתארת הם כאלהשמלווים וירוסים של הקאות. כאב הגרון הוא תוצאה של מאמץ ממושך של הגרון בעת ההקאה החוזרת ונשנית). לא יודעת להגיד לך לגבי ההשפעה של זה על ההנקה, ולכן כדאי להתייעץ ע"כ עם הרופא. מקווה שאת כבר חשה בטוב - ואם לא, כדאי בכל זאת לגשת לבדיקה. רק בריאות

אני כבר מרגישה טוב יותר, תודה !

נשארתי רק מעט מנוזלת... כנראה זה היה באמת מה שכתבת אוף, זה לא היה כייף אבל טוב שחלף (או חולף) אז תודה רבה !

למעלה