וירוס
....

cool2

New member
וירוס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif....

תראו יש לי בעייה במירק לפעמים סתם ככה פתאום המירק שלי נהיה כזה הסמלים בצבע סגול וכל הדברים שיש לי בשורה ליד ההתחל נהיים בשחור אז בפעם הראשונה שזה קרה לר כל כך הבנתי מה זה ונכנסתי שם לתיקיה אחת והיא נמחקה יעני כל תיקיה שנכנסתי אלייה נמחקה לגמרי( מזל שלא נכנסתי ל c:\windows) אז אני יצאתי מהמירק ואז זה הפסיק אבל התיקיות האלו היו מחוקות אז עכשיו כל פעם שזה קורה לי אני מנסה לצאת ישר מהמירק ולא לגעת בכלום אז מישהו ויכול להסביר לי למה וזה והאם זה וירוס????????

Sandro

New member
אני מקווה שזה יעזור לך

אוקיי.. קודם תגיד לי איזה סקריפט זה... ומאחר שאני לא יודע תבצע את השלבים הבאים: 1. עדכן את האנטי וירוס שלך 2. הפעל את המירק 3. רשום בשורת ההפעלה //run $mircdir 4. בדוק את כל התיקיה שנפתחה(תיקיית המירק) ובצע סריקת וירוסים אם נגוע, תמחק את המירק ותוריד מירק נורמליי.. מיולז או מירק מקורי. אם אתה מבין בסקריפטינג ורוצה בכל זאת להשתמש בסקריפט עבור את השלבים הבאים: 5. לחץ ALT+R במירק (REMOTE) 6. לחץ F3 - אמור להיפתח לך חיפוש 7. וודא ששתי ה"בודקים"(צ´אקים) הם בווי 8. רשום בשורה למעלה את המילים הבאות: remove timer $findfile $finddir $exists OPEN write read אם תמצא משהו ליימרי.. תתקן אותו.. שמעתי על וירוסים שמתקינים טרויאנים למירק..

cool2

New member
אוקיי קודם כל........

נראה לי שכבר ציינתי שאני עובד על המירק הרגיל ולא על שום סקריפט לא מיולז ולא שום דבר אחר אלא המירק הרגיל
וגם זה לא יכול להיות טרויאן לא נראה לי שיש לי במחשב שטרויאן, וגם ברוב הפעמים שזה קורה אז יש ילדים שמאיימים עליי לפני זה כמו וואי חכה אני יפרוץ לך למחשב וכאלה למרות שאין לו את האיי פי שלי כי השרת חוסם את האיי פי וגם לא שלחתי לו צ´אט די סי סי או משהו כזה.....אז לא נראה לי שיש לי וירוס במירק אבל זה קרה רק מאז שיש לי במירק או שאני משתמש באותו הזמן על המירק אחרת זה אף פעם לא קורה........

BlackSnake

New member
פשוט...

עבור לחלון הסטטוס במירק, והקלד: socklist/ - כל הסוקטים הפתוחים אמורים להופיע עבורך כולל הפורט. ויש כזה דבר "טרוייאן מירק" - הוא עובד על סוקטים לרוב, או על מירק סקריפטינג. סקריפט קידי כזה ניתן לכתוב בקלות.

cool2

New member
תראה.....

אני עשיתי את זה וזה כתב שאין שום סוקט פתוח וחוץ מזה כדי שיהיה לי משהו אז אני אמור לשים סקריפט כזה למרות שאין לי כאלה סקריפטים מאלה ששמתי שם אז לא נראה לי שיש לי טרויאן..... ודרך אגב אתה מצ´אטס חדר בורינג נכון????????

למעלה