וירוס H.P.V - דחוף!!!!!

מריליה

New member
וירוס H.P.V - דחוף!!!!!

מישהי שמעה על וירוס שנקרא H.P.V ? זה וירוס שגורם לדימומים בעת קיום יחסי מין. אשמח לקבל פרטים ממי שיודעת

כן,אני מכירה את זה

זה מאופין ע"י יבלות בצידי איבר המין. הטיפול הוא צריבת היבלות. זה לא רציני,אל דאגה,אבל חייב להיות במעקב. את תצטרכי לעשות בדיקת קולוסקופיה(אם אני מבטאת טוב את שם הבדיקה) מרילה-אל תדאגי,רק תטפלי בזה,ואל תזניחי את זה. זה גם ניקרא:"קונדילומה"

לילךפ

New member
דימומים? אצל מי? האישה או הגבר../images/Emo5.gif

תסלחי לי על הבורות אבל דימומים מאיפה ואצל מי? לילך

אני יודעת שהכוונה לדימומים מהיבלות

שיש. יש H.P.V גם לנשים,אבל גם לגברים. זה נחשב "יעני" מחלת מין H.P.V זה משהו מוכר לא?

פפילומה Human papilloma virus

במקרה אני עושה מחקר על הוירוס הזה אז אוכל לעזור לך. גילו לך אותו בבדיקת פאפ? איזה זן זה ? הענין הוא שיש מעל מאה זנים של הוירוס , מרביתם עלולים לגרום לגידולים שפיריים ולשלפוחיות בתאי האפיתל הקשקשי של צוואר הרחם וישנם שני זנים שהם אונקווירוסים - זן 16 ו-18 והם עלולים להיות מעורבים בהתפתחות סרטן צוואר הרחם . בת כמה את ? כי גם אם נדבקת בנגיף זה לא אומר שישר מתפתח סרטן (כמובן חס וחלילה), הוא צריך להמצא בגוף שנים כדי שיתפתח סרטן . לכן עושים את אותם בדיקות פאפ למעקב וניתן לטפל אם מוצאים ממצאים היסטולוגיים בתאים שנלקחים במשטח שמעידים על הדבקות בוירוס . דנדוש

Human papilloma virus

במקרה אני עושה מחקר על הוירוס הזה אז אוכל לעזור לך. גילו לך אותו בבדיקת פאפ? איזה זן זה ? הענין הוא שיש מעל מאה זנים של הוירוס , מרביתם עלולים לגרום לגידולים שפיריים ולשלפוחיות בתאי האפיתל הקשקשי של צוואר הרחם וישנם שני זנים שהם אונקווירוסים - זן 16 ו-18 והם עלולים להיות מעורבים בהתפתחות סרטן צוואר הרחם . בת כמה את ? כי גם אם נדבקת בנגיף זה לא אומר שישר מתפתח סרטן (כמובן חס וחלילה), הוא צריך להמצא בגוף שנים כדי שיתפתח סרטן . לכן עושים את אותם בדיקות פאפ למעקב וניתן לטפל אם מוצאים ממצאים היסטולוגיים בתאים שנלקחים במשטח שמעידים על הדבקות בוירוס . דנדוש

מריליה

New member
הי לכולם!! תודה על התשובות המהירות

דנדוש: את הוירוס גילו לי דרך בדיקת קולוסקופיה אני לא יודעת איזה זן זה אבל היה רשום:H.P.V CUTOPATHIC EFFECT יש לי כמה שאלות: האם הדימומים ימישכו גם לאחר טיפול דיאתרמיה? האם הווירוס מדבק? כלומר האם אני אדביק את בן הזוג? האם הוירוס פוגם בפוריות?

פפילומה

אני לא מכירה את הבדיקה , אבל את בטח מתכוונת לאפקט ציטופתי (שינויים מורפולוגיים ברקמה שאופיניים להדבקות בוירוס).קולוסקופיה זה אומר שהסתכלו לך עם מיקרוסקופ באופן וגינלי על רקמת האפיתל של צוואר הרחם. לא ניתן לפי בדיקה זאת לדעת איזה זן זה של הוירוס (סרטני או שפיר) זה ניתן יהיה לדעת רק על פי בדיקות סרולוגיות או PCR אם יעשו. הוירוס אינו פוגע בפוריות עד כמה שידוע לי . אבל הוא מדבק בהחלט , הוא עובר בדרכי המין ואת יכולה להדביק את בעלך !! במרבית המקרים בגברים זה לא יפתח מחלה אבל הוא עלול להדביק אותך הדבקה חוזרת אחרי הטיפול , לכן עדיף להשתמש בקונדום בינתיים . הטיפול שתקבלי זה מעין צריבה ? עם חנקן או משהו דומה? אני מקווה שהטיפול יעזור והדימומים יפסקו. דנדוש דניאלה

orp

New member
מריליה אני מכירה מישהי שנכנסה

להריון לאחר הטיפול בוירוס הזה, טיפלו לה בוירוס עם קרן לייזר לתוך צואר הרחם וזה ממש לא הפריע לה אחריי 3 חודשים להיכנס להריון אז בכול מקרה שיהיה בהצלחה מה גם שהטיפול בכלל לא כואב טיפה צורב ,זו שעברה את זה היא ממש ממש חברה טובה לכן אין מה לדאוג לפחות ממה שהיא סיפרה לי !!! דבר נוסף לפעמים זה גם נעלם לבד פשוט צריך להיות במעקב אצל רופא נשים בבדיקת פאפ פשוטה הוא יכול לראות את זה

למעלה