וירוס חדש?

ליטן א

New member
וירוס חדש?

היום קיבלתי לאאוטלוק שלי 2 אימיילים, שהכותרת שלהם הייתה re:. קודם כל, אני חייב לציין שזאת הכותרת הכי מוצלחת לשים לוירוס.. כמעט נפלתי בפח (למזלי, תמיד הוירוסים באים אליי בזוגות, בד"כ משני אנשים שונים, אז קל לזהות אותם).. כשלחצתי לחיצה אחת על ההודעה (בשביל לראות את התוכן שלה בפריים התחתון באאוטלוק (למי שמכיר..), ומיד הופיעה הודעה ששואלת האם לפתוח את הקובץ או לשמור אותו על הדיסק... לחצתי לו על "ביטול", ומיד מחקתי את האימיילים.. ברור לי שזה וירוס.. השאלה - נדבקתי?? תודה מראש ליטן

dino_din

New member
תראה...

לא נראה לי שנדבקת אבל אני לא משוכנע... זה אכן וירוס חדש שהזהירו מפניו. בכל מקרה, אני חייב להמליץ לך על נורטון אנטי וירוס ! גם אני קיבלתי את הוירוס במייל ולנורטון יש פונקציה מאוד שימושית לבדוק גם אימיילים לפני שהם מגיעים אליך !!! לכן הנורטון שלי התריע על הוירוס לפני שבכלל הייתה לי אפשרות לפתוח אותו ! בברכה, דינו_דין.

מול

New member
הפונקציה של נורטון עולה לך !

כמות הזיכרון שפונקציה זו לוקחת היא מ-ד-ה-י-מ-ה ! ורצוי להוריד את אפשרות חלונית התצוגה המקדימה באאוטלוק.

dino_din

New member
כן. ואין שום בעיה.

הפונקציה של הגנת דואר בעזרת הנורטון עולה ופועלת מצויין ! לא היו לי שום בעיות עם הדואר או האטה במחשב עקב שימוש בהגנת הוירוסים של הנורטון על האאוטלוק. אני גם לא מתכוון להוריד את החלון לתצוגה מהירה (למה להוריד ?? זה נוח וזה לא גורם שום נזקים...). בכול מקרה, אני לא רואה שום סיבה לא להשתמש בזה, בלי הנורטון לא הייתה לי אפשרות לדעת שהקובץ שהגיע נגוע בוירוס... בברכה, דינו_דין.

dino_din

New member
ועוד...

תעשה חיפוש במחשב אחר הקובץ : Kdll.dll זה סימן להדבקה. בברכה, דינו_דין.

Tokyo

New member
דינו אני מצאתי את הקובץ שתיארת

אך שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש עם חלונות. מה ניתן לעשות? תודה מראש

dino_din

New member
להוריד אנטי וירוס :)

הי. בעיקרון הקובץ בשימוש כי הוירוס נתען לזיכרון ברגע שאתה מאתחל את המחשב ולכן הוא משתמש בקובץ ולא מאפשר מחיקה. אפשר להוריד את ההפעלה שלו דרך הרגיסטרי אבל אני לא בטוח שתרצה להתעסק עם זה כי זה יכול לגרום נזקים חמורים ! הכי טוב להיכנס ללינקים שרשמה ענת באחת ההודעות בשירשור ולקרוא שם הסבר מדוייק. הסיבה שאני לא רושם לך פיתרון מדוייק היא שקראתי רק בריפרוף את המידע הטכני על הוירוס ולכן אני לא רוצה להטעות אותך, sorry :) בברכה, דינו_דין.

Tokyo

New member
האם לאחר תקופת הנסיון שנורטון

מאפשר להוריד, האם הוא מסיר את עצמו אוטומטית? ואם כך, ניתן להוריד שוב ושוב רק ל30 יום בכל פעם? תודה מראש

להפעיל את המחשב בעזרת

דיסקט הפעלה נקי, לעבור במצב דוס "נקי" למקום בו נמצא הקובץ. לבצע DIR כדי לראות אותו. אם לא רואים אותו בדוס לבצע פקודת ATTRIB כדי לבטל הגנתו כקריאה בלבד וכסמוי וכמערכת, ואז למחוק אותו. במצב זה הוא לא בשימוש ואין בעיה למחוק אותו. כמובן שברג´יסטרי של חלונות נשארת עדיין הפניה אליו אבל זה כבר לא כל כך נורא. בהזדמנות תמצא מי שיעיף אותו מהרג´יסטרי בלי לעשות נזק למערכת.

dino_din

New member
לדעתי

הוירוס שמופעל מהרגסטרי יוצר את הקובץ מחדש. לא בטוח בזה... דינו_דין.

למעלה