וירוס... וירווסס וירווווססססס....

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
וירוס... וירווסס וירווווססססס....

וירוס חדש הגיע לשוק. מסוג תולעת שבזכרוננו חקוק. הוירוס עושה פעולה פשוטה. את דף הבית משנה ל``תועבה``. הוירוס כתוב בVBS סקריפט. וזה מעלה זכרונות של אסונות. למשל וירוס הספורטאית שגרם לה להראות אכזרית. אבל לא נורא מקרוסופט הודיעה על שיפורים בגירסה של הדואר האלקטרוני תהיה חסינה מוירוסי טומאה. ולנו לא יגרם נזק למידע חיוני. בזאת אסיים את הלחן הקצר שבזאת הוא נגמר אולי לא עם חרוזים מוצלחים אבל זה לא אחד מהכישורים הבולטים של מנהל פורום ``האקרים והתגוננות``.

MiStEr-OrIgAmI

New member
אתה מנהל הפורום אתה????????????

מצטער בן אדם בלי לצחוק פשוט מה קרה עם אייל ופואט אני כבר המון זמן לא מתקרב לתפוז והגעתי כדי לקרוא הודעה של מישהו שביקש עזרה ואני רואה שאתה מנהל הפורום מי מה מו ואיפה?

mmm

New member
אני הוא

m מנהל הפורום ``האקרים והתגוננות`` נכנסתי לתפקיד לפני חודשיים בערך כמחליפו של המנהל הקודם ACID. הפורום לא שינה מצביונו, אך הצעות יכולות להתקבל בברכה. MMMMMMMMMMMM מנהל פורום ``האקרים והתגוננות``.

הסברים

שים לב שאתה עכשיו בפורום האקרים והתגוננות, ולכל פורום יש מנהל. אני דון@קישוט מססתר מאחורי השם אייל ומנהל את פורום מחשבים ואינטרנט ובוני אתרים. eYaL הוא כמובן עוד אייל שמנהל את פורום תמיכה טכנית. השם אייל שולט ! ו.... MMM מנהל הפורום הזה כבר כמה חודשים.......... בכל מקרה פואט עזב את תפוז

למעלה