וירוס הפפילומה

וירוס הפפילומה

שלום לכולכם, אובחן אצלי וירוס הפפילומה ואני אמורה לקבוע תור לניתוח בהרדמה כדי לצרוב בלייזר את הנגעים שהופיעו. אשמח לדעת אם ישנה שיטת טיפול אחרת בנגעים ובוירוס הזה, מעולם הרפואה המשלימה, שאינה כרוכה בניתוח כזה. תודה רבה ויום טוב.

0 אור 0

New member
מדהים

בדיוק התכוונתי לפרסם פה סיפור תחת הכותרת "למה תמיד אומרים שקשה להוכיח את הרפואה המשלימה" ידידה שלי קיבלה אותה אבחנה כמו אצלך, היא החליטה שהיא מטפלת בנושא בדרך הוליסטית / רוחנית , לאחר עבודה עם זוג מטפלים שעוסקים בחלמה מסרטן שכוללת בעיקר עבודה רוחנית, אבל גם הורדת הרעלים מהחיים (מזון אורגני, מוצרי קוסמטיקה טבעית שאני הכנתי לה משמנים טבעיים וכו') נעלם לה הוירוס לחלוטין, והפא האחרון שלה נקי הרופאים לא מקשרים ... אין הבטחה ל 100% וזו דרך שממש לא מתאימה לכל אחד, אבל אם את רוצה שלחי לי מסר ואעביר לך את הפרטים שלה

יעל ND

New member
הייתי ממליצה

כן להוריד את הוירוס בלייזר, אך לאחר הניתוח לקחת טיפול הומאופתי על מנת לטפל בוירוסים (וטפילים אחרים) שיש בגופך. אחרת הבעיה אמורה לחזור אם לא במקום זה, אז במקום אחר.

יעל-וירוס אי אפשר להוריד

רק את הנגעים

יעל ND

New member
ברור

וזה מה שהיא הולכת לעשות. וכדי שזה לא יפרוץ לה שוב במקום זה או אחר, יש לטפל בה, כי כירורגיה לא מטפלת בבעיה, זה רפואת חירום.

0 אור 0

New member
צמחי מרפא ושמנים אנטי ויראליים

צמחי המרפא הם יותר לשימוש כללי, שמנים בדרך כלל לשימוש מקומי שהוא מעט בעייתי כשמדברים על צואר הרחם והרחם (למרות ששמנים מסוימים באיכות טהורה ניתן להשתמש בשימוש פנימי) צמחי מרפא אנטי ויראליים הם למשל הסמבוק המפורסם (שמשתמשים בו לשפעת) או הכורכום (שיש גם לאמעט מחקרים לגבי היותו אנטי סרטני) , אבל לקבלת שילוב של תערובת צמחים בעלת אימפקט המדויק שאת צריכה - גם אנטי ויראלי וגם אנטי סרטני ואולי עוד תכונות שרלבנטיות אליך אישית - כדאי להגיע למטפל מומחה.

למעלה