וירג'יניה הכלבה!

וירג'יניה הכלבה!

ארגגג אני שונאת אותה. היא כ"כ מעצבנת! למה היא לא עפה?! הביצועים שלה היום במטבח היו פשוט פאקינג גרועים! >:(

DreamS_HunteR

New member
לדעתי היא זו שתעוף שבוע הבא../images/Emo121.gif

זה משו איך שהם יוצרים מתח בכל סוף פרק. כל פרק של מטבחי הגיהנום זה "הפרץ הכי פצצה עד היום" או משהו כזה. אבל אין על הת'ר!

oO nam nam Oo

New member
../images/Emo45.gif מסכימה! הת'ר../images/Emo47.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

לא היה לי משהו נגד וירג'יניה עד היום. זה היה פשוט זנותי!!!!!
אני שנאתי את שרה ורציי שתעוף, אבל דוגרי יותר הגיע לה להישאר מאשר לוירג'יניה.. אוח וגם קית' מעצבן-התחיל ממש להתלהב מעצמו "קיי גריז הוא הכי טוב פה, אני אביס און בלי להתאמץ".. יה רייט. הוא טוב, אבל גם הת'ר. שניהם יהיו בגמר.. ומי ינצח-זה תלוי במזל שלהם... ובקשר לפרק הבא-אני לא בטוחה שהיא תעוף.. כי אמרו שיהיה משהו מפתיע במיוחד (למרות שאומרים את זה בכל פרק וחוץ מהיות ידעתי מי יעוף כל פעם..)

LeRanch

New member
דמאט וירג'יניה כזאת נבלה../images/Emo46.gif

עד עכשיו חיבבתי אותה אבל לשרה הגיע להישאר שם כ"כ!!!! היא פשוט זבל
והפרומואים שלהם מדהימים.. זה אשכרה יותר מותח מפרומו של נמלטים

T a l 1991

New member
נאלצת להסכים

אני אוהבת את וירג'יניה, אבל היום היא הייתה ממש כלבה. אבל אני חושבת שזה טוב ששרה עפה, שנאתי אותה, ולדעתי זה שהיא התווכחה עם השף היה ממש דבילי. צעד טיפשי מצידה. יאי הפרק הבא נראה מאגניב בטירוף. או שהת'ר תעוף או שקית [כי הם אמרו שזאת ההדחה הכי מפתיעה שהייתה]... אני אישית מקווה שקית...

fireman

New member
אל תהיו צבועים

שרה הייתה מניאקית במשך כלללללללל העונה, פשוט להקיא עליה, בנאדם מגעיל, תככנית, חוצפנית ומגעילה. פעם אחת סוף סוף היא קיבלה באותו המטבע שהיא כל הזמן משתמשת בו. היא מאז ומתמיד דאגה אך ורק לתחת שלה ומוזר לי מאוווווד שהיא הגיעה לנקודה כל כך רחוקה. וירג'יניה שיחקה אותה בקטע הזה, פוצצה להם את כל התוכנית ונפתרה משרה סוף סוף. למרות שזה היה מניאקי....היא שיחקה אותה.

LeRanch

New member
מסכים אבל לשרה ממש הגיע להישאר

וירג'יניה פשוט הייתה זבל נקודה.

../images/Emo45.gifמסכימה ../images/Emo15.gif../images/Emo54.gif

לשרה הגיע לעוף, וזהו. זה לא משנה מה וירג'יניה עשתה, אז מה שלא זה יפה, זה באמת די מגעיל מה שהיא עשתה אבל זה היה חד פעמי!! שרה הייתה נבלה במשך כל העונה והגיע לה פעם אחת שיעשו לה מה שהיא עשתה לכולם. ותעשו טובה, באמת חשבתם שוירג'יניה תפסיד הזדמנות של פעם בחיים לזכות במסעדה?! גם אם היא לא תזכה, במבט לאחור היא תגיד "טוב לפחות ניסיתי" והיא ממש תצטער אם בעוד 10 שנים היא תגיד למה לעזזאל פרשתי.

vand

New member
עוד פרק מעולה

הדבר היחיד שעצבן אותי בפרק שאחרי שוירג'יניה זכתה בחסינות (בכלל החסינות הייתה טיפשית.. למה לעשות חסינות בפיינל 4?) באמצע השירות פתאום רמזי לוקח ממנה את החסינות. באיזה זכות? אם הוא הבטיח חסינות אז אסור לו לאיים לקחת אותה. ואז בסוף הערב פתאום הוא שוב נותן לה חסינות. ממש טיפשי. נראה לי הסיבה היחידה שהוא עשה את זה היא שאם היו שמים את הת'ר או קית' להדחה ביחד עם שרה לא היה בכלל מתח לגבי מי יעוף. מלבד זה פרק מצויין כמו כל פרק אחר של מטבחי הגיהנום.

למעלה