ויראגו 500 לעומת GS500

ezra shemuly

New member
ויראגו 500 לעומת GS500

אפשר לשמוע חוות דעת על הויראגו 500, באופן כללי ובהשוואה ל - GS500 בתחומים שאפשר להשוות: 1. אמינות בסיסית, קלות טיפולים, מחירי חלפים וכו` 2. נוחות ברכיבה לטווחים ארוכים, לבד ובזוג 3. זמינות חלפים (לאור הפסק ייבוא הויראגו וחילופי היבואן)

אלון DRZ

New member
חוות דעת אישית

ויראגו לא נוח, לא מהנה, לא שימושי, מנוע חלש, משעמם. בקיצור לא לקנות. וחוץ מזה הוא לא בר השוואה עם ה GS500.

למה להטעות את הציבור ... שוב אני !

אין שום קשר בין הויראגו לבין ה- GS לבית סוזוקי. השאלה הראשונה היא מה אתה מחפש, שהרי שני האופנועים אינם שייכים לאותה קטגוריה. הויראגו כמו לדוגמא ה- EN הוא אופנוע קסטום. ככזה, הוא אינו מומלץ כאופנוע ראשון, ופונה לקהל יעד מסויים שאינו יכול להרשות לעצמו, ממגבלות רישיון או תקציב, את הדבר האמיתי - כלומר קסטום אמיתי. מבין שניהם עדיף ה- EN בזכות המנוע המשותף לרביעיית ה- 500 של קאוואסקי (EN,ER,KLE,GPZ). למה לא קסטום ? אופנוע ראשון הוא האופנוע עליו צריך ללמוד לרכב ! על קסטום זה קשה ... תנוחת הרכיבה בעיקר, ההיגויי המעורפל, והמבנה הבסיסי של האופנוע, שלא מאפשר דו שיח מינימאלי בין הרוכב לכלי. מכל הבחינות עדיף ה- GS. כלי תחבורה זול בסיסי ואמין, ועליו תוכל ללמוד לרכב ! השאלה הנשאלת צריכה להיות בכלל - ER, GS או CB ??? וזה כבר דיון אחר ... איזי

חשבתי שאמרת "למה להטעות את הציבור"

וירגו 500 הינו אופנוע מעולה למתחילים!!! נכון הוא אינו חזק כמו הEN אך לEN אין את המראה האולטימטיבי לכיס המינימלי!! הוירגו הינו גם כלי נוח מאוד למשתמש, הוא קל לתפעול באופן יוצא מהכלל! הוירגו לכל סמ"קיו נחשב לקאסטום!!!!!! מה-250 ועד ה1100 היתרון הגדול של הוירגו לעומת הקאסטומים האחרים ( להוציא את הEN 500 95 ומטה) הינו הגודל שלו. הוירגו הינו צר.. דבר המאפשר נוחות ברכיבה בעיר, הרבה מעבר לקאסטומים העבים יותר. אחד היתרונות הגדולים של הוירגו הינו גם הדריב שאפט, אשר אינו דורש שימון כל 15 קילומטר!!! קאסטומים ככלל אינם למרוצים!!! אלה לנסיעות הנאה. כאשר מי שקונה כבר קאסטום, אחד הדברים שמעניינים אותו ביותר הוא המראה של האופנוע!!! ובכך הוירגו עולה עשרות מונים מעל ה EN. רוח מדבר ברוח קרבית

לויראגו 500 יש...

דרייב שאפט כמו לכל הב.מ.וו? (חוץ מהF650) והאם גם ל 250 יש? דבר אחר, אם כבר בימהאה עסקינן... למה לדיוורז´ן ולעוד כמה אופנועים שראיתי יש את העינית המעצבנת לבדיקת שמן ולא מדיד נורמאלי שקל להשתמש בו, בגלל העינית המחורבנת הזאת אני צריך עוד מישהו כדי לבדוק אם יש לי שמן...

Bunditon

New member
EN500 קרבי ../images/Emo6.gif

ככלל אופי הרכיבה נקבע ראשית ע"י הרוכב עצמו ! הכלי רק קובע את המגבלות ונוחות התפעול של כל סוג רכיבה. כרוכב EN לשעבר, אני יכול להעיד ממקור ראשון, שהאופנוע הזה יכול להשכיב כמו כל אופנוע אחר (כן, גם השחזות רגלית, ולא הכוונה לרגלית הצד...). נכון שזה לא מומלץ ונכון שצריך מספר שיפורים, ראשית החלפת הצמיגים ... ואין סוף לשאר השיפורים...

ezra shemuly

New member
לא לא לא

האלטרנטיבה היחידה שאני מוכן בכלל לשקול לדבר האמיתי (וגם היא בגלל שאני מתבעס מלחשוב על הסיוט שאצטרך לעבור כדי להוציא רשיון לא מוגבל) היא הויראגו. בטח שלא EN, שנראה כמו....

zataomm

New member
אז לך על הויראגו

כולם כאן מדברים מהראש ואולי שכחו שאהבת אופנועים באה בכלל מהלב (או אולי ממקום אחר...), הויראגו הוא אופנוע קאסטום, בינוני וטוב, הוא לא שום התפשרות למתחילים או לדלפונים, שלא לדבר שמבחינתת היופי (שאלה של טעם) הוא בהרבה יותר יפה וקסטומאי מה-en שלעומתו יתרונו הגדול הוא במנוע. אם זכרוני אינו מטעני מוטו ערכו פעם מבחן השוואתי ביניהם. חוץ מזה מאז שיבוא ימאהה עבר למטרו גם נושא החלפים עבר מטמורפוזה, ויבוא החלפים לאופנועי ימאהה השונים הוא טוב, זמין וזול יותר מבעבר. מכיוון שהימאהה הוא לא אופנוע כזה ישן ותקנו אותי אם אני טועה אך היבואן חיב להחזיק במלאי חלפים לכל אופנוע שגילו אינו עולה על 7 שנים.

הויארגו הוא אופנוע יפהפה....

עד כמה שאופנועי קאסטום יכולים להיות יפים.... אבל...הוא נורא נורא נורא חלש...זה נוראי גם בהשוואה ל-GS וגם בהשוואה ל-EN !!!! הוא לא סתם חלש...אלא ממש חלש (ויסלחו לי ימאהה, אבל הפ פידחו כאן) מדי פעם, באופן די נדיר, מגיע לכאן "רוח מדבר" שרוכב על כזה ורוצה לעבור עכשיו ל-750... אולי תוכל להתרשם ממנו יותר למרות חוסר האובייקטיביות שלו. מה גם...שהוא רוצה למכור את שלו...ויש לו אופנוע יפהפה !!! לא חושב שתהיה בעיית חלקי חילוף מיוחדת אבל בכל מקרה לא יהיו החלקים זמינים כמו במקרה ה-GS !!! לגבי תנוחת רכיבה... לדעתי אף אחד מהקסטומים לא באמת נוח, אבל זו דעתי ! אגב, זה נכון שאופנוע קונים מהלב, אבל אני הייתי קורא שוב את שנאמר למעלה ע"י איזי (בילבי), לומד ומפנים את האמור. בהצלחה...
השדון

אני מודה

הוירגו אינו אופנוע מהיר!!! אך מי שרוצה מהירות שיקנה GS, CB, ER או כל אחד מאלו. ה EN זהו ניסיון לעשות קאסטום מהיר.. אך על חשבון מראה המנוע - מנוע קוביה ולא V TWIN יפיפה. בקיצור, אם מראה, נוחות, יופי, הנאה כל בוקר כשאתה רואה את האופנוע עומד בגאווה, גאווה כל פעם שאנשים מסובבים את הראש בכדי להסתכל על כל הניקלים הנוצצים, קיסטום ושינוי בהתאם לרצון, לצורך, ולחשק.. הם הדברים החשובים לך.. רק וירגו. ואני לא אומר את זה כי אני רוצה למכור לך את ג´וניור. כי מי שיקנה את ג´וניור צריך להיות אדם מיוחד, אשר יתן יחס מיוחד לאופנוע עם אישיות כמו ג´וניור!!! ושיהיה לך אחלה יום רוח

בטח מייאש- רק אם אתה זבוב זנב הסוס

וצריך מהירויות בכדי לחיות! אבל קאסטומים לא נועדו למהירויות גבוהות וירגו 500 במצב אופטימלי מגיע ל 140 עד 160 קמ"ש!! אבל מי רוצה לטוס במהירות כזאת? מי שרוצה שלא יקנה קאסטום נקודה!! שיקנה כל אופנוע ספידי אחר. רוח

קוליVFR

New member
לא עניין של טיסות, מדבר על תאוצה

רכבתי פעם אחת על הויראגו ואני לא נכנס לעניין של נוחות כי זה אינדיבידואלי אבל ראבק... אין לדבר הזה תאוצה, גם בפנסיה לא אעלה על דבר שכזה.. מה שכן, אישתי היתה מאושרת אם היה לי משהו בסגנון.. אבל מה היא מבינה? :)

Bunditon

New member
185 בהרכבה על EN

נכון שהייצרן מציין רק 160 קמ"ש כמהירות מירבית, אבל, וזה בדוק הצלחתי להגיע איתו פעם גם למהירויות גבוהות - יחסית לאופנוע כמובן. אבל זה לא מומלץ, ובטח ובטח שלא דרך קבע. זה גומר את המנוע (אבל מנקה יופי פיסטונים...
) אגב, המהירות אושרה ע"י רוכב VFR שהיה לידי (כך שאין טעות ספידומטר).

וירגו 500

שלומות לך עזרא אז קודם כל הוירגו הוא עולם אחר לחלוטין מהGS הכל תלוי מה יותר חשוב לך!!! מבחינת אמינות בסיסית הוירגו הינו אחד הכלים האמינים באותה רמה אם לא יותד של הGS , הטיפולים קלים וזולים! ( מה גם שאת הטיפול הקטן - כל 4000 5000 ק"מ ניתן לעשות לבד אם מתעקשים) עם חלפים כרגע יש מעט בעיה היות שמטרו קנו את ימאהה כך שהמחירים תואמים את האף הגבוה של מטרו עם איכות השרות הנמוכה שלהם!!! אך עם זאת ניתן להביא חלקים בעצמך או בעזרת בעלי וירגו אחרים - שעכשיו מתארגנים למועדון בעלי וירגו במיוחד למטרה זו. 2. ירדתי עם ג´וניור ( הוירגו שלי ) לאילת פעמיים. הוא נוח ביותר. כמובן שכאשר מוסיפים לו משענת קטנה לרוכב הוא הופך להיות הרבה יותר נוח. מה גם שאתה לא נשען על הידים כמו ברוב האופנועים הספורטיבים. וגם בזוג, כדאי מאוד לשים משענת למורכב. ואז אין מה לדבר על נוחות. ד"א .. ג´וניור מוצא למכירה, כיום המחירון שלו הוא 21000 אבל אני די גמיש... ( חחח, גמיש, צריך תכסף!! ) לצערי הרב. אתה יכול להתקשר 986883- 051 רוח (מיקי)

למעלה