ויקיפדיה

ויקיפדיה

למיטב זכרוני כבר ביקשתי בפורום זה עזרה בנושא הערכים בוויקיפדיה בעברית אולם עד היום, איש לא התנדב לטפל בערכים הללו. הערך הראשי הוא יחסית סביר, אבל כפי שניתן לראות בקטגוריה, מספר הערכים עלוב ומצבם עוד יותר. מישהו מהפעילים כאן מוכן להתנדב לטפל בזה?

Wing Chan

New member
פעם ניגשתי לזה...

וממש השקעתי וכול זה, סעיפים בלאגנים. ישבתי על זה זמן דיי מכובד. ... ואז הווינדוס קרס לי

Prophet Of God

New member
אני אישית חושב שהבעיה העיקרית

זה שויקיפדיה לא מעבירים סינון. כל דבר שאנשים כותבים ישר עולה בלי לעבור בדיקה ואנשים כותבים שטויות, אז אין טעם להשקיע אם איזה טרול עובר ופשוט מוחק הכל בשניה.

טעות

אין אפשרות למחוק דברים בוויקיפדיה בכזאת קלות, אפילו אני, בתור מפעיל מערכת לא מסוגל באמת למחוק דברים (אני יכול להביא אותם למצב בו אתם לא תוכלו לראות, אבל כל מפעיל אחר מסוגל לראות אותם, עד להפסקת החשמל הבאה באתר ויקיפדיה...
), אם איזשהו טרול בא ודופק משהו, אתה בא ותוך דקה משחזר (לא צריך לזה אפילו הרשאות). נכון שאין סינון, אבל מי שכותב שטויות נזרק במהירות מהאתר, במיוחד הדברים אמורים בנושא רומח הדרקון שמוכר ללא מעט מהפעילים בוויקיפדיה (להם וגם לי פשוט אין כוח לכתוב ערכים על הנושא) והסיכויים שהשחתה תעבור בנושא הם קלושים

RoCKeR121

New member
אני פעם תרגמתי את הערך של רוה"ד

מאנגלית לעברית שם ומישהו העלה את זה גם לטאגליינס ולוויקיפדיה...זה לא היה כזה תרגום טוב אבל לא יודע...עדיף מכלום אין לי את זה כבר על המחשב...כשההארד דיסק הלך גם זה הלך...

למעלה