ויקיפדיה

ויקיפדיה

אנ'לא יודעת אם מישו מכיר.. אבל יש אינציקלופדיה פתוחה באינטרנט.. קיצר ראיתי שזה ממש לא פסדר שלא רשום שם על הדג!! אז החלטתי לרשום (כל אחד יכול לרשום ול ע ר ו ך לכן קוראים לזה אינציקלופדיה פתוחה..) אזזזזזזז מה שאני מבקשת..תערכו את מה שרשמתי תופיסו אתרים תמונות מידע וכו'......תודה!

כה ראיתי שערכו אתזה זה אתה?

(כה רשמתי אתזה בשבת בצהריים!סביבות 4 ככה.. תבדוק.. אז יש תאריך או משו...) ולא הבנתי למה אתה בשוק ?

FunkyGiraffe

New member
שאף אחד לא שם לב לעמוד בויקיפדיה

ופתאום אנשים מכירים אותו כבר חחח [אני ערכתי את הדיסקוגרפיה של הדגים והאנשים שבהרכב]

FunkyGiraffe

New member
דרך אגב

בהופעה תגידו לגיא ויאיא שיכתבו בפורום ותציגי את עצמך [אני בטוח שהם יזהו מהכינוי שלך]

טיפקסית

New member
וגם לשלומי שיקנה מחשב כבר

ראסמי תגידו לגיא שאם הוא לא מתייצב פה בפעם הבאה שאני רואה אותו הוא מקבל אגרוף ממני. וליאיא פשוט תגידו תודה ואם כבר תמסרו לשלומי שאנחנו מחכים לו בפורום ושברגע שהמחשב אצלו שיתקין הכל ויבוא ושאני באופן אישי [מאוווד] מחכה לו תמסרו למשה ד"ש מבשמת ושאני מתגעגעת אליו

חחח אתה אומר הופעה ובא לי לבכות

עלק הופעה.. איזה דיכאון.. טופ אני ינסה להגיע אליהם למרות שנראה לי שיש להם רק איזה רבע שעה על הבמה....... ודווקא אני משתמשת הרבה בויקיפדיה חחחחחח.. זה ממש טוב

טיפקסית

New member
גמני משתמשת באתר הזה הרבה

הוא מעולה צודקת אסתוש אגב בעיקרון איך שהם יורדים מהבמה פשוט תיגשי אליהם אחרת הם ייעלמו די מהר לכן איך שהם יורדים פשוט תלכי וכמה שיותר מהר

למעלה