ויקד בלונדון !

i d o b

New member
ויקד בלונדון !

סוף סוף הודיעו רשמית שהמחזמר הרווחי והמוצלח ביותר בברודווי ,כיום, מגיע ללונדון, קרוב יותר אלינו (והכי קרוב שאפשר כנראה) בסביבות ספטמבר אוקטובר שנה הבאה.....

Yentl

New member
הוא לא הכי רווחי...

וגם לא הכי מוצלח.... נקווה שתהיה הפקה טובה בלונדון. הכל תלוי בשתי השחקניות הראשיות.

i d o b

New member
העובדות מראות שהוא הכי רווחי ומוצלח

לא התענינתי בדעתך האישית.....

i d o b

New member
הנה ה- BEST SELLERS של נובמבר 05

1. Wicked 2. Rent 3. Jersey Boys 4. The Phantom of the Opera 5. The Lion King 6. Mamma Mia! 7. The Producers 8. Dirty Rotten Scoundrels 9. The Color Purple 10. Chicago

Yentl

New member
קודם כל...

"מוצלח" זו מילה סובייקטיבית. אין ספק שזו *אחת* מההצגות הכי רווחיות כרגע בברודווי אבל אם תיקח בחשבון כמה זמן כל אחת משאר ההצגות המדורגות שם רצה ( לדוגמה, "Mamma Mia" ו-"המפיקים" מ-2001,"מלך האריות" מ-1997, "רנט" מ-1996 ו"פנטום האופרה" מ-1988!!) - אי אפשר להשוות את רווחיה למה שהן הרוויחו.

i d o b

New member
ובדיוק בגלל זה, רשמתי *כיום*

כדי שלא יביאו לי דוגמאות מ 1988

Yentl

New member
תגיד, אתה יודע לקרוא?

"פנטום האופרה" רץ מ-1988 - כלומר, ברווחים, הוא עולה על כל הצגה שרצה עכשיו בברודווי. וזו עובדה. אם תספור למשל כמה כסף "מאמא מיה" הרוויחה, גם זה עולה על רווחי Wicked. אני מפנה אותך לטבלה הבאה (אולי באנגלית אתה קורא יותר טוב.) http://www.playbill.com/celebritybuzz/article/95340.html Face it, מה שכתבת אינן עובדות אלא דעה פרטית שלך. אם תתבגר תבין שזה שאתה החלטת שזו ההצגה הכי רווחית והכי מצליחה לא אומר שזה נכון.

i d o b

New member
לא אמרתי ש Wicked היא הרווחית ביותר

בכל הזמנים....אמרתי שהיא הרווחית ביותר *כיום*...לא נראה לי שדווקא לי יש בעיות בהבנת הנקרא....ובבקשה, אל תפני אותי לכתובות אינטרנט מבהסוג הזה...אני מכיר אותן מצוין בעצמי...תודה.

Yentl

New member
let's agree to disagree, shall we?

כנראה שההגדרה שלך ושלי למילה *כיום* שונה.

i d o b

New member
כן....זה די טיפשי לא?

בכל מקרה, ההצגה מגיעה ללונדון ו"שווה קפיצה" זה מה שחשוב אחרי הכול....

Hippie Jeannie

New member
נא להפסיק עם הויכוח בבקשה.

נראה לי שהבחור התכוון לכך שבימים אלה היא זו שמביאה הכי הרבה קהל. כמובן שאם מחשבים את הרווחים של מחזות הזמר לאורך השנים פאנטום האופרה רווחי יותר, אבל שניכם קצת פספסתם אחד את השני בכוונות... בכל אופן - וויקד עולה בלונדון, זה מאוד מאוד משמח! זה אומר שלא צריך לטוס עד כדי כך רחוק כדי לראות אותו... אני חולמת לראות את המזחמר הזה כבר הרבה זמן.

netmaster1

New member
שאלה לא הכי קשורה בנוגע לWICKED

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הספר בארץ? ומי כתב אותו?

i d o b

New member
תנסה בצומת ספרים....

הספר תורגם לעברית אבל לא נראה לי שמוכרים אותו יותר. קוראים לו "מרשעת" והוא נכתב ע"י גרגורי מגוויר

endar2805

New member
את הספר אפשר להשיג בארץ....

רק אצל אנשים שיש להם עותק או בחנויות שמתמחות בספרים אבודים. לי לקח משהו כמו חצי שנה למצוא אותו. שמו של הספר בעברית: "מרשעת - תולדות חייה וזמנה של המכשפה הרעה של המערב" של גרגורי מגוואיר אזהרה קטנה - הספר שונה מאוד מהמחזמר. לדעתי יותר טוב

למעלה