ויסקי שכולו נשים!

MEIMIS

New member
איכס מה זה העיצוב המגעיל והמעאפן

והלא נוח הזה בכלל??? למה כל יום עושים שינויים

נשמע טוב

בלי קשר לייצור על ידי נשים
Highland זה תמיד חיובי
הייתי לפני כמה ימים ב Wine Center בגעש, והמוכר הראה לי כתבה מעל השולחן האחרון (נדמה לי מהאחרון) על וויסקי בן 64 (שנה יותר, שנה פחות, לא זוכר בדיוק
) שנים שגלן-פידיך הוציאו למכירה לאחרונה. מדובר בוויסקי Single-barrel, כלומר זו חבית אחת שמתיישנת כבר 60 ומשו שנים, וטיפלו בה יפה-יפה כל הזמן הזה. ייצרו 641 בקבוקים (שוב, המספר יכול להיות לא נכון
), שעולים, ואת המספר הזה אני לא שכחתי, 10,000 פאונד האחד. עפ"י השער האחרון (לפחות לפי www.xe.com/ucc) מדובר בכ 79,917.20 שקלים חדשים בלבד לבקבוק. אתם חושבים שייקחו גם על זה 200% מכס?
מיימיס -- אתה בא לקנות אחד ביחד? אולי נעשה קנייה של הפורום כולו?

סניפטר

New member
אלון מה קורה

תגיד וויסקי אחרי 40 שנה מפסיק להשתבח. אגב מבאס ליראות יצירה מבוזבזת כזו ועוד לדעת שתגיע לאיזה בעל ממון שבוודאי יטביע את יגונו איתה (האישה בוגדת)(העסק קורס וכו´) * מתכנת זה שיושב בבית ....

MEIMIS

New member
מעניין אותי משו אחד...

אם יש חבית ויסקי שאותה שימרו מתחילת הקמת המזקקה ויוציאו אותה ככה ב 150 שנה...

marsala

New member
אלון לפי החישוב שלי

שוט בודד יעלה בסביבות אלפיים שקל ... אולי נקנה שוט ונתחלק?? בכפיות... זאת הגזמה פראית, מה גם שאני לא סובל גלנפידיך "רגיל" לדעתי כמו שמיימיס אמר, אחרי ארבעים שנה כמעט ואין טעם להשאיר ויסקי בחבית. אם אתה רוצה עתיק במחיר טוב חפש את אלו של קונסור צ´וייס משנות זיקוק יחידות למשל שנת שישים וחמש יעלה לי כאן במנצ´סטר מאה עשרים פאונד. צ´ירז מוש

marsala

New member
סליחה סניפטר../images/Emo3.gif

זה אתה שציינת שויסקי לא משתבח אחרי ארבעים שנה (ומיימיס קיבל את הקרדיט) ........ Mosh

למעלה