וינסנט פוטר

תום116

New member
וינסנט פוטר

מאמן שארלוט פוטר. דווקא היו בסדר השנה, דעתכם?

הגיוני מאוד

יש לו סגל מוכשר בטירוף אבל שביר מאוד (שני שחקני רוטציה סיימו את העונה לפני שהיא התחילה) גורדן רוצה תוצאות ומהר - לארי בראון הביע התעניינות ומפה הדרך החוצה של וינסנט הייתה קצרה פליאוף במזרח בהנחה שרוב הסגל ישאר בחתיכה אחת בשנה הבאה זו תחזית ריאלית לחלוטין. שיפור ללא פליאוף(35-40 נצחונות) יתקבל בברכה גם כן

bostonForever

New member
מהלך נכון

העונה ראינו שיש לקבוצה פוטנציאל עצום. הבעיה היא שלצד נצחונות על אריות הליגה היו יותר מדי הפסדים תמוהים. לאורך כל העונה לא היתה ברורה ההיררכיה בקבוצה. נאזי מוחמד שיחק לפעמים בחמישיה, ולפעמים עלה לעשר דקות. מאט קארול כנ"ל. ארל בויקינס בא באמצע העונה וזכה גם הוא למקום לא ברור ברוטציה. יש הרגשה שאפשר להוציא יותר מהסגל הזה ולכן צריך מאמן יותר טוב (ורכז טוב לחפות על פלטון). שנה הבאה, עם מוריסון בריא (ואולי גם שון מיי) ובחירת דראפט גבוהה הבובקאטס מועמדים רצינייים לפלייאוף.

Or Amit

New member
היחסים של בראון ואייברסון היו רעים בהתחלה

אבל בשלב כלשהו AI הסתכל על בראון כעל מעין דמות אבא. השילוב שלו עם דנבר יכול להיות לא רע בכלל. עוד מישהו שיכול להתאים שם הוא ג'ף ואן גנדי, אבל השאלה היא אם הוא יצליח לשלב בין המרובעות שלו ליכולת ההתקפית של הזוג המוזר.

Malcolm X

New member
בשלב כלשהו...

בראון איים לשלוח את אייברסון לקליפרס (מה שפעם היה קללה עבור כל שחקן). אייברסון הבין את הרמז ונהיה בן אדם.

SSPB

New member
אצל דנבר אין בעיה בהתקפה.

ואן גנדי צריך לבוא ולהסביר להם יום ולילה איך לשחק הגנה! בהתקפה רק לתת לאייברסון או אנתוני ולזוז הצידה

Or Amit

New member
לא ממש

ואן גנדי לא הראה שום יצירות התקפית באף אחת מהקדנציות שלו. בטח לא ברוקטס, ששם העיקרון ההתקפי היה "תנו את הכדור לטי-מאק שיעשה פיק אנד רול רחוק מהסל עם יאו". גם בניקס בשנים המוקדמות, שיחקו אצלו כשרונות התקפיים לא מבוטלים כמו לארי ג'ונסון, אלן יוסטון, לטרל ספריוול וכריס צ'יילדס שנעלם כליל תחת האימון של ואן-גנדי. השיטה שלו? תנו ליואינג וזוזו מהדרך. בלי שיטה (כמו שהנחיל למשל אדלמן ביוסטון) ההתקפה של דנבר תמשיך לקום וליפול על אחוזי השדה של מלו&אייברסון&ג'יי.אר סמית. לפעמים זה מביא אותם ל-168 נקודות, פעמים רבות אחרות זה נגמר בהפסד. התקופה היחידה שבה ואן גאנדי כן הראה קצת יצירות התקפית, הייתה כאשר יואינג היה פצוע בניקס. התוצאה? הניקס של אותה שנה הגיעו לגמר של העונה המקוצרת. בגמר? יואינג חזר מפציעה והוחזר לחמישיה, ושוב - השיטה השתנתה ל"תנו ליואינג וזוזו מהדרך". יואינג היה אז בגיל של שאק היום (תן או קח שנתיים). לדנבר יש ארסנל התקפי שלא מבייש חיל אוויר של מדינה אירופאית. זה לא רק מלו ואנתוני, גם צ'אקי אטקינס היה קלעי שלשות לא רע, לפחות כזה שיכול לקבל את הכדור ולתפור שלוש על הלוח אחרי משחק מסירות או עקב דאבל טים. קניון מארטין הוא אחד הגבוהים ההתקפיים הכי טובים שהגיעו לליגה בשנות ה-2000, וחי השנה בעיקר על נקודות גארבג'. על היכולת של ג'יי אר סמית' במגרש פתוח ומחוץ לקשת אין צורך להוסיף מילים. כנ"ל על קלייז'ה שהתחיל להרשים שנה שעברה בפלייאוף ומאז לא עוצר. מאמן שידע לנצל את ההרכב הזה בצורה נכונה, יכול ליצור קבוצת התקפה מפחידה, אבל בשביל זה צריך קצת יצירתיות.

SSPB

New member
אתה ראית מדנבר השנה יצרתיות בהתקפה?

ובכל זאת הם קבוצת ההתקפה כמעט הכי טובה בליגה! ומה הם עושים? אייברסון או אנתוני מחפשים מצב זריקה או חדירה ואם לא הולך להם או יש דאבל טים אז הם מוסרים את הכדור (במקרה של AI כי כרמלו בחיים לא מוסר..) אני לא אומר שממש לא צריך לתדרך אותם בהתקפה אבל מצד שני גם אחד כמו ואן גאנדי הוא לא בור לחלוטין במהלכי אופנס. מה שהכי דחוף אצלהם זה מינימום הגנה! זה משהו מדהים איזה הגנה מחרידה יש להם! אגב גם רכז שמנהל משחק נורמלי ומחזיק יותר בכדור יעזור.

Carmelo Anthony

New member
אתה מונה כאן בעיות של קארל

לא של מלו&אייברסון, התקפה לא יצרתית זה בעייה של המאמן שלא מארגן את המשחק ונותן להם לעשות מה שבראש שלהם, בקשר למלו זה גם אשמת המאמן שנותן לו לעשות מה שבראש שלו, במקום לספסל אותו משחק שלם בלי אף דקה, ולהבהיר לו שככה זה לא יוכל להימשך הוא ממשיך לתת לו את החופש לעשות מה שהוא רוצה. השחקנים של דנבר מנסים לשמור לפעמים, אבל אין מי שיתדרך אותם, קארל עסוק באותו זמן בלטפח את הכרס שלו ולסמן למלו שהוא לא מרוצה מההגנה במקום לנסות לחשוב מה הוא יכול לשפר. הכל מתחיל ומסתיים בג'ורג', והוא זה שצריך לשלם את המחיר על מה שראינו העונה מדנבר, אני בעד לארי בראון, אבל אני לא מכיר את כל כך את ואן גאנדי, אז אני לא יודע אם הוא מתאים.

SSPB

New member
גם אני כמו כמעט כל העולם

או בעצם כל העולם לא כמעט חושב שקארל אשם כמעט בכל! אני לא אוהב להאשים סתם אבל ראיתי כמה משחקים של דנבר השנה וההגנה שם זה בדיחה עלובה! אני בתור צופה מהטלויזיה מצליח לזהות איך הקבוצה היריבה מוסרת שתי מסירות ויש שחקן פנוי לגמרי לזריקה והשחקנים שם נותנים לזה לקרות פעם אחרי פעם! לכן קבוצה שקולעת כמעט כל משחק מעל מאה נקודות בלי להתאמץ וגם חוטפת ככה צריכה מאמן שהוא בעיקר הגנה כמו בראון ואן גנדי או אפילו טיבודו מהסלטיקס שההגנה שלהם אדירה השנה הרבה בזכותו.

WorldCenter

New member
כל שינוי יביא ברכה לדנבר

איך שהם היום זה קטסטרופה עם סגל כזה. לארי בראון הוא לדעתי המאמן הפנוי הטוב בשוק כיום,

למעלה