וינה אוסטריה

Heli Hen

New member
וינה אוסטריה

לשלום לכל המטיליים...אז אני ועוד חברה החלטנו לצאת למסע ..שמתחיל באוסטריה שבוינה בקרואטיה זאגרב
יש לנו חודשיים לטייל ולראות
התחלתי להסתכל על מחירי לינה ..והבנתי שממש לא סטנדרטי ויקר שם.. האם יש מקומות שהייתם ממליצים לנו לישון בהם? גם אם זה אומר להתרחק מוינה...היעד הבא הוא סלובניה ומשם קרואטיה
אנחנו לא כל כך יודעות איך לתכנן את הטיול שלנו וכמה תקציב יומי לתת לכל יום..וגם כמה ימי שהייה לתת לאוסטריה
אנחנו סטודנטיות והשאיפה הוא להוציא בין 100גג140 ליום על לינה לשנינו
עשית חיפוש באתר airbnb ואתרי אינטרנט למינהם אך לא ניתנו מלא אופציות ...אז מי שמכיר את אוסטריה אשמח קצת לקבל מענה..
ובכלל איך שני סטודנטיות יכולות לצלוח את השהייה שם ועדין להנות ..איזה מקומות הייתם ממליצים ללכת?
אשמח גם לדעת דברים על סלובניה אם מישהו היה שם ובא לו להמליץ:)
אה כן וחשוב שהשהייה בקומות יהיו בהם פרטיות ולא מלווה בעוד אנשים רחולקים מחקלת וכו.. לא הוסטל אא צימר נחמד או מלון ששאתה ממליצים

תודה מ 2 הבחורות האבודות :)

HelloweeN

New member
את כותבת מאוד לא ברור.

אתן רוצות להוציא 100-140 - מה? שקל? יורו? דולר? דינר ירדני?

חזרתי מוינה לפני שבועיים, וזאת עיר יקרה. הלינה הכי זולה שמצאנו (אני + החברה) הייתה במין פנסיון, שגם הוא עלה בסביבות ה-450 יורו ללילה לזוג. אולי יש דירות, אבל מצאתי את זה מאוד קשה לביצוע כי פשוט יש יותר מדי רמאים שדורשים ש"גרים" מחוץ לאוסטריה כרגע, בד"כ בלונדון, וצריכים להעביר להם כסף לשם ובקיצור, עוקץ ניגרי קלאסי שמסווה של דירה שניראית אמינה יחסית.
בקשר לסלובניה, היא יותר זולה מאוסטריה אבל עדין, אני מעריך שיהיה קשה למצוא לינה פרטית (בלי עוד אנשים בחדר) בפחות מ-40, 45 יורו ללילה לזוג.

jeshu

New member
couchsurfing מאוד מפותח בארצות דוברות גרמנית.

מעבר לכך, זו העיר היקרה ביותר באירופה, אז מה שכתבת לא מפתיע.

mazory

New member
הכי יקרה?

היה לי הרושם שערים כמו ציריך, לונדון אוסלו וכו' יקרות יותר.

בכל אופן, CS זו המלצה טובה, למרות שאני לא בטוח שמתאימה לסגנון שהן מחפשות...

jeshu

New member
זה מה שאני שומע מחבר שעבר לגור שם בציריך אני מבקר על בסיס קבוע בשנה האחרונה וגם זו שחיטה...אבל יש לי איפה לישון ואני גם מקבל שם אוכל, אז זו פחות בעיה שלי.

sailor

New member
כל הסטטיסטיקות של הערים היקרות

מוגבלות מאד.
זה נכון לגבי הסטנדרט שהסטטיסטיקה התבססה עליו ושנוי הסטנדרט יכול לשנות מהותית את התוצאות.
לתרמילאים יש אכסניות לא יקרות בכל אותן ערים יקרות ויש מסעדות פועלים זולות יותר מאשר בכפרים ובעירות קטנות.
הדבר היחיד שאין מנוס ממנו הוא תחבורה יקרה, אבל היא יקרה בכל ארופה ובערים גדולות יש לעתים כרטיסים יומיים, תקופתיים או כרטיסים שכוללים כניסות לאתרים ומוזילים את העלויות האלה.

mazory

New member
למה דווקא אוסטריה?

כמו שאמרו כאן היא יקרה משמעותית, וגם אם כן אז למה וינה? חשבתי שאתן מחפשות צימר באיזור כפרי ( או שלא הבנתי בדיוק איזה טיול אתן רוצות לעשות). בכל אופן, סלובניה זולה משמעותית מאוסטריה וקרואטיה אף יותר.

sailor

New member
באזורים הכפריים באוסטריה לא יקר כלל

וינה וזלצבורג זו אופרה אחרת.

Heli Hen

New member
שלום לכולם!

כן מצטערת יש לי את היכולת המיוחדת שלי להיות לא מובנת וברורה :(
אז אנחנו כבר נמצאות באוסטריה ..ומצאנו את מקמנו בדירה מדהימה באזור הקאנרי סיד של אוסטריה ליד העיר באדן 45 דקות מוינה ..אצל משפחה מארחת מדהימה בצורה יוצאת דופן..
ביקרנו בוינה וממש לא אהבנו את מה שראינו וחווינו שם,אנשים מגעילים ולא מנומסים שגרמו לנו לאנטי רציני

בכל אופן רציתי להמליץ על אתר מעולה airbnb.com
https://www.airbnb.com/rooms/441171
זו הלינק לדירה שהיינו בה...התמונות לא מציגות חצי מהמציאות
הבית הוא של בחורה צעירה אמנית שלומדת בלונדון ..אם למישהו יש כוונה להגיע לאזור ,זה בהחלט המקום הנכון לשהות בו:)

יום נפלא:)

Heli Hen

New member
דירה מדהימה מומלצת ליד באדן

כן מצטערת יש לי את היכולת המיוחדת שלי להיות לא מובנת וברורה :(
אז אנחנו כבר נמצאות באוסטריה ..ומצאנו את מקמנו בדירה מדהימה באזור הקאנטרי סייד של אוסטריה ליד העיר באדן ו 45 דקות מוינה ..אצל משפחה מארחת מדהימה בצורה יוצאת דופן..
ביקרנו בוינה וממש לא אהבנו את מה שראינו וחווינו שם,אנשים מגעילים ולא מנומסים שגרמו לנו לאנטי רציני

בכל אופן רציתי להמליץ על אתר מעולה airbnb.com
https://www.airbnb.com/rooms/441171
זו הלינק לדירה שהיינו בה...התמונות לא מציגות חצי מהמציאות והדירה הרבה יותר יפה ממה שנראה!
הבית הוא של בחורה צעירה אמנית שלומדת בלונדון ..אם למישהו יש כוונה להגיע לאזור ,זה בהחלט המקום הנכון לשהות בו:)

יום נפלא:)

למעלה