וילת המושבעים

black scar1

New member
באמת לא מצליחה להבין אותו

גם היום הוא התראיין בתכנית הבוקר ושאלו אותו משהו על איתי- והוא לא כזה התלהב. הוא אמר שהם מדברים והכל אבל לא יותר מדי. באמת קשה לי להבין אותו...

X יו יו S

New member
אוקי

נראה לי שאני מבינה מה קורה אני חושבת שיש לו פער בין מה שהוא מרגיש לשגב לאיך שאחרים הגיבו לו במועצה ההיא שלפני איחוד
אולי הוא רוצה לשפר או לשנות את קשר שלו עם איתי אבל קשר הוא עדיין כמו שהיה בעבר

בכל אופן אני לא רואה אותו מצביע למישהו אחר וזה מה שחשוב

black scar1

New member
אני כבר לא יודעת למה לצפות ממנו

הייתי בטוחה שהוא קול בטוח לשגב. היום אני כבר לא בטוחה לצערי... אוף הבן אדם ממש מעצבן אותי...

אחרי שראיתי אותו בוילה

אני יכולה להאמין שהוא יצביע גם לברית הבוטיק מתוך דווקאיות שתציג אותו (בעיניו) כטהור וצדיק שמתעלה מעל השיקולים של חברות...

אני מקווה שהוא יתעשת ויתנהג כמו מענטש פעם אחת בחיים שלו אבל הכל אפשרי.

רוקסין

New member
הצבעתי לא בגלל שאמרו לי, אלא בגלל שאני רוצה :

העונה הזאת אין על השרוטונים.

IDGAD5

New member
לפי הפרק האחרון

של הוילה מסתבר שהמושבעים חשבו שענת אמרה לבוקי לגנוב את הפסלון בגלל שהיא לא רצתה להגיע עם תורג'י לגמר.

שאלה: איפה האנשים שהודחו לפני האיחוד ? פשוט לא מצלמים אותם לפרקים של הוילה או שהם במקום אחר?

black scar1

New member
הם היו בוילה ויש פרקים שלהם גם באתר

תכנסי לכרטיסיה של "וילת הסלבס" ותלכי יותר אחורה ותראי את "עלילותיהן בוילה". היה גם פרק מרוכז של כל אלה בערוץ 10, בפרק שלאחר הכרזת האיחוד.

הם פשוט פחות מעניינים כי הם לא מושבעים ואין להם השפעה על המשך המשחק, לכן גם לא ראיתי את הקטעים שלהם בנט. הקטעים של המושבעים יותר מעניינים במיוחד כשהם מדברים על התכנית- כי מעניין אותי לדעת מה הם חושבים ולפי זה אפשר לנחש את ההצבעות שלהם. למרות שכבר חלפה שנה ואני בטוחה שהרבה ממה שאמרו לא ממש רלוונטי.

הם חזרו הביתה כשהמושבעים הגיעו

כשעזאם, המושבע הראשון, הגיע לוילה היא הייתה ריקה.

black scar1

New member
או שאולי העבירו אותם לוילה אחרת

כדי שלא יגיעו לארץ ויפיצו ספויילרים.

Im All That

New member
לא...

תמיד יש שני משלחות לארץ:
הראשונה זה המודחים לפני המושבעים.
השנייה זה המושבעים ואלה שהגיעו לגמר.
כל אלה שהודחו לפני כבר היו בארץ כשהמושבעים נכנסו לוילה.
זה ככה גם בארה"ב.

black scar1

New member
הם היו בוילה ויש פרקים שלהם גם באתר

תכנסי לכרטיסיה של "וילת הסלבס" ותלכי יותר אחורה ותראי את "עלילותיהן בוילה". היה גם פרק מרוכז של כל אלה בערוץ 10, בפרק שלאחר הכרזת האיחוד.

הם פשוט פחות מעניינים כי הם לא מושבעים ואין להם השפעה על המשך המשחק, לכן גם לא ראיתי את הקטעים שלהם בנט. הקטעים של המושבעים יותר מעניינים במיוחד כשהם מדברים על התכנית- כי מעניין אותי לדעת מה הם חושבים ולפי זה אפשר לנחש את ההצבעות שלהם. למרות שכבר חלפה שנה ואני בטוחה שהרבה ממה שאמרו לא ממש רלוונטי.

זה מעניין, כי בהתחלה נראה שהמשחק

החברתי שלה מצויין אבל כעת היא מי שסופחת אליה את רוב האנטיגוניזם נגד ברית הבוטיק.

אורישקי

New member
כנראה כי כולם אהבו אותה

אבל היא שיקרה ובגדה בכולם ותורג'י ואנה אמנם היו מגעילים לכולם אבל גם לא ציפו מהם להרבה.

black scar1

New member
הוא באמת היה, עד שהתחילו שאלות

המושבעים, להם ענתה, אעפס, לא בצורה חכמה מי יודע מה..

למעלה