וילת המושבעים

וילת המושבעים

ראיתי עכשיו 2 פרקים מוילת המושבעים, לצערי משה ממשיך לאכזב אותי, חשבתי שהוא ילמד מניסיון העבר ושייקח אחריות על המעשים שלו אבל הוא חוזר על אותם דפוסים בדיוק. מול התמונה של שגב הוא פחות או יותר שוב תולה את האשמה בשגב ("איתי צריך לטפל בעצמו קצת, אני חושב. הוא צריך לייצב את עצמו ואז אני אוכל לחזור אליו ולהיות חבר, ואני רוצה לחזור אליו אחרת") על מה שקרה ואז מוסיף שהוא מקווה שהם יוכלו להיות חברים אבל שהם לא ידברו על מה שקרה אלא בעוד הרבה שנים. למה? למה אתה אף פעם לא לוקח אחריות? למה אתה לא רוצה כן לשבת ולדבר וללבן עיניינים?
אחר כך, כשהאחרים מראים לו את החדרים אושרי שם לו מגבת על רצפה ואומר לו שזו המיטה שלו ושהם גם מפרגנים לו כרית ומשה זורם עם הבדיחה כמו שהוא זרם עם הבדיחות של שגב על האי. מעניין עם גם על אושרי הוא יצבור בבטן מעתה... זה לא יאמן אבל אני כבר מעדיפה את משה קרוזו לבדו באי, כמה שאני רואה את משה יותר בחברת אנשים מתחוור לי יותר ויותר שהוא פשוט... נמושה.

ומסתבר שעזאם כועס על ענת יותר מאשר על אנה ותורג'י ושגם אושרי כועס קצת על שגב וממש סולד מבוקי (טוב, אחרי מה שבוקי אמר עליו זה בהחלט מוצדק) אבל לא אהבתי שמשה הצטרף אליו והתחיל לשיר "עיתונאי קטן שלי" מול יוליה שלא נראית כמי שמעריכה את הליווי המוזיקלי, בוקי לא עשה כלום למשה, אבל משה עכשיו חוסה תחת צילו של אושרי.

זה רק מחזק את הדעה שלי שמשה יצביע למי שיגידו לו להצביע ברגע האחרון. קצת יחניפו לו ויגידו שהוא עושה בחירה אמיצה ושאין כמוהו ובבחירה ב-X הוא מראה לכולם איזה אדם חזק הוא והוא יצביע למי שיגידו לו כמו טאטלה.

X יו יו S

New member
באמת? דווקא היה נראה שהוא שמח מהלך של בוקי

ואיך הוא ראה מה הוא אמר עליו?

נדמה לי שתורג'י אמר את זה באחת המועצות

כשהוא התווכח עם בוקי.

אולי הוא שמח עם המהלך, כי הוא פגוע מהבנות שהדיחו אותו ומתורג'י שנשאר נאמן להן אבל הוא עדיין לא סובל את בוקי.

כנראה שעל ההדחה

הוא אמר הוא הופתע ממנו לרעה שהוא נכנס כל כך חזק למשחק ושכח את הרגעים היפים שהיו להם. כן, אושרי עדיין לא הפנים שהוא הלך ל"הישרדות" ולא למחנה צופים.
אמר גם שהוא מצטער שהוא סמך על הברית של תורג'י ולא שם את הנקמה בצד והצטרף לחבריו מדאנג.

X יו יו S

New member
של תורג'י או ענת

כי דברתי על משה אז חשבתי שראית את פרק האחרון שהעלו
ורק בפרקים אלו שגב נכנס כל כך חזק למשחק

אוף זה מבאס מה שאת אומרת הייתי בטוחה שאושרי כבר חזר בו (מהרגשה) שבטוחהוא יצביע לשגב

לא, שלו. אדם קרוב אצל עצמו.

הוא עדיין עלול להצביע לשגב, עברה שנה, דברים משתנים וגם נקודות המבט. זה גם תלוי במערכת היחסים שלו עם תורג'י.

X יו יו S

New member
ורגע הוא באמת דיבר על זה בפרק שהראו את משה

שם ?
בכל אופן על ספסל הוא נראה לי שונה שעכשיו הוא יותר מחויך שם

אני לא חושבת שזה קשור ליחסים עם תורג'י אלא אם כן את מתכוונת למצב שתורג'י בגמר
אני עד עכשיו חשבתי שאפילו עם תורג'י בגמר הוא לא יצביע לו ובטח שהוא יצביע לשגב שהוא לא
(נראה לי של אושרי חושב איך הוא יוצא )

לא הבנתי מה כתבת...

IDGAD5

New member
אני חושבת שאושרי

ומשה הם באמת קולות צפים. מהקטעים בוילה נראה שאושרי מאוכזב במידה כזו או אחרת משגב, מבוקי ומהבנות. אני חושבת שבמידה ותורג'י לא יגיע לגמר אושרי יבחר לתת את קולו למי שאחרי הצפייה בפרקים ייתפס בעיניו כמי ששיחק הכי הוגן לא הכי חכם. אני חושבת שאם הוא לא הצליח להבין למה תורג'י לא בגד בברית שלו אחרי שהן הדיחו אותו אז כנראה שהוא באמת מתקשה להבין את המשחק. ולכן הבחירה שלו תהיה במי שנתפס בעיניו כאדם הכי טוב מבין השלושה.

לגבי משה אני מסכימה איתך בכל מילה. אני לא מבינה איך הדברים שאמר בוילה מסתדרים עם השאלה אותה הוא שאל את שגב במועצה. שום הצבעה שלו לא תפתיע אותי אני בהחלט יכולה לראות מצב שבו הוא מצביע לאחת הבנות או אפילו לתורג'י

נראה לי שהתאכזבתי ממנו עוד יותר

בגלל השאלה במועצה, כבר חשבתי שהוא עשה חשבון נפש והבין שמה שהוא עשה היה לא לעיניין והנה הוא חוזר בדיוק לאותו דפוס התנהגות.

משה? לא נראה לי שהוא כזה מתוחכם

אבל את יודעת, אחרי הקטע שהוא המשיך את הבדיחה של אושרי על המגבת ממש דימיינתי אותו מדבר אח"כ בטסטה: לא יודע, כשהגעתי לבית, לא נראה לי שהם שמחו שבאתי, כן, הם אמרו לי יומולדת שמח מושון והביאו עוגה, אבל הרגשתי אאוטסיידר, לא יודע. וכל הבדיחות האלו על המגבת במקום מיטה... הרגשתי ששוב מזלזלים במשה החלש, הכחוש, הלוזר".

למעלה