וילון מקלחת סורר

BloodyRose

New member
וילון מקלחת סורר

היה פה לאחרונה שרשור אלתורים, אז אולי תוכלו לעזור לי לאלתר פתרון לזה

יש לי מקלחת פינתית, ווילון שסוגר אותה ב-ר'.
אין מסילות או אדנית (ככה קוראים לזה?) על הרצפה.
בזמן מקלחת, הוילון נמשך פנימה, מה שמאלץ אותי ממש להצטופף בפינה. זה קורה בעיקר בחורף, אז אני מניחה שזה קשור למים החמים איכשהו.
שנה שעברה חשבתי לעצמי שאם יהיה משהו כבד על הוילון, הוא לא יימשך פנימה, אז שמתי עליו מלמטה קליפסים לשיער, אחד בכל צלע של ה-ר' (אלתורים אמרנו, לא?). זה עוזר, אבל לא מספיק. כשאני מתקלחת עם מים חמים, הוילון עדיין נמשך קצת פנימה.
זה לא קשור לזרם - חזק או חלש. ניסיתי לכוון את הזרם לכיוון הוילון כדי ש"ירחיק" אותו, אבל זה רק גורם ליותר מים לצאת מאיזור המקלחת. ניסיתי גם לכוון אותו, עד כמה שאפשר, שבכלל לא ייגע בוילון, אבל גם זה בקושי עוזר.

יש למישהו רעיונות נוספים שאני יכולה לנסות? אני מניחה שאני יכולה לנסות לשים עוד קליפסים, כדי שיהיה יותר משקל, אבל לפני שאני רצה לקנות עוד, תהיתי אם יש עוד רעיונות שעוד לא חשבתי עליהם.

תודה
(תודו שזו אחת ההודעות המוזרות שנתקלתם בהן...)

B L I M P

New member
בעיה מוכרת

אני אכשהו חייתי עם זה, אבל אם זה מפריע לך מה לגבי לנסות לקנות סקוצ'ים - להדביק אחד בכל פינה של הוילון ואחד על הקיר (ואם יש מחסומון על הרצפה אז עדיף אליו)? או לקנות וילון אמבט לא מהחומר הקל שהוא ספק בד ספק פלסטיק הממש דק (שיש לרובנו) אלא וילון פלסטיק איכותי וכבד שהסכוי שהוא יזוז יותר נמוך?

מקווה שזה עוזר.

BloodyRose

New member
תודה

לא חשבתי על עניין הסקוצ'ים, למרות שאני לא יודעת כמה זה יהיה יעיל להדביק את הקצוות שלו, החלק האמצעי לרוב הוא זה שנכנס פנימה.
אנסה לחפש וילון מבד איכותי יותר, יש רעיונות איך אפשר להבדיל (ברוב החנויות אין אפשרות לפתוח את האריזה)?

remundo

New member
בטח כתוב על האריזה

או שתשאלי את אחד העובדים במקום שאת קונ את הוילון...
אולי אם תחממי את כל החדר הוילון לא ישאב לואקום של האויר החם במקלחת, יש לך תנור לאמבטיה או משהו?
ואם תצליחי לחבר אותו איכשהו לרצפה/קירות (בקצוות של ה-ר') אז גם אם הוא ישאב פנימה הוא לא ידבק אלייך, רק ימתח קצת.

BloodyRose

New member
אחפש, תודה

כרגע אין לי תנור באמבטיה, שוקלת אם לשים (ואם זה יהיה עוד אחד מהיתרונות שלו, מה טוב)

1Shir

New member
זה ככה בדירה של אמא שלי. הפיתרון: להתעלם
.

אין שום נזק בכך שהוא נוגע בך... אלא אם כן הוא נדבק לגמרי ולא עוזב

למעלה