וילד

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
וילד

אתמול בלילה וגם שלשום היה לי התעוררות ב5 לפנות בוקר(בלילה השני זה הרגיש לי כמו דג'וו)בשניהם ניסתי וילד.הבעיה היא שאני מרגיש כאילו זה כמו לישון צהריים(ואני בחיים לא יושן צהריים כמה שאני מנסה-לא יודע למה)כשאני עושה את הוילד אני כל שנייה זז מצד לצד כי כשאני מתרכז במשהו מה שהשיטה אמורה לעשות היא להשאיר אותי ער אז זה הבעיה אני מרגיש כאילו אני ער יושן צהריים ולא מצליח להרדם ואז אני זז מצד לצד מה שבעצם הורס את השיטה. אגב תמיד אתם אומרים לא לזוז בוילד וזה החלק כמעט הכי חשוב בשיטה אז איך באתר של אלון לא כתוב לא לזוז.כתוב רק להתרכז במשהו כמו למשל בנשימות שלך אגב הריכוז שלי בוילד זה המשפטים"אני חולם זה חלום ופעם הבאה שהחלום אני ידע שזה חלום".זה כאילו וילד עם מילד שאם לא ילך הווילד אז ילך המיילד-נראה לי שיטה נחמדה Cזכויות שמורות...חח

silverhawk

New member
אחרי כמה שעות שינה ניסית את זה?

אתה יכול לנסות לקצר את זמן השינה (הזמן המומלץ הוא כ-4.5 שעות, אבל זה מאוד אינדיבידואלי). אתה יכול לשחק גם עם זמן הערות (אף כאן, המומלץ הוא כחצי שעה, אך זהתלוי רק בך).

tabs

New member
המשך

הלכתי לישון ב1:30 עד שנרדמתי בערך 1:50 קמתי ב- 5X (לא זוכר בדיוק את הדקות)מה שיוצא בקושי שלש שעות שינה.כנראה באמת לא ישנתי מספיק(טוב חופש עכשיו) אגב בקשר לשיטה רציתי לדעת אם היא טובה וגם מקרון אומר שאם מתעוררים מחלום הכי טוב לא לזוז להשאר באותה תנוחה והוילד יבוא יותר מהר לא?

makron2

New member
אולי עדיף...

לעשות מיילד כהלכה זה יותר פשוט מויילד לדעתי. בקשר להתמקדות במשפט ע"מ לכנס לויילד זה בסדר ואולי כדאי לחזור על המשפט במרווחי זמן יותר גדולים אם זה מפריע לך לחזור לישון+שינוי הזמנים יעזור. הכי טוב להשאר באותה תנוחה אבל אישית אם אני רואה שזה יותר מידיי זמן אני מוותר,אפשר גם לעשות קצת מיילד ובלי להרדם לעשות מייד ויילד לאחר מכן כי המיילד מפעיל קצת את הדמיון וגם זה עוזר להתעלם מהגוף.

למעלה