וילד

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
וילד

סתם שאלה בקשר לוילד.תמיד אמרתם פה בפורום שבוילד אסור לזוז בכלל ודפקה בגלל זה אני לא עושה את השיטה הזאת כי מאוד קשה לי לא לבלוע רק(אני נחנק{אני לא מזיל ריר כמו כלב ומשאיר סימנים של ברכת רוק על המיטה בבוקר סתם נחנק})אבל באתר של אלון ברמן(שבעצם בגללו התחלתי עם החלומות)כשהוא מסביר על שיטת הוילד הוא בכלל לא מזכיר שמה שאסור לזוז בשיטה. מאחר וזה האתר הישראלי של חלומות צלולים ולא הוזכר בו שאסור לזוז אז מוזר לי שבפורום רשום שאסור(לא שאני מפקפק בכם היה לכם פי אלף יותר חצלולים ממני)

makron2

New member
הקטע של...

להישאר באותה תנוחה מגיע מאתרים אחרים כמו אלו של לוסידיטי 101 ביוטיוב וההמלצה מופיעה גם באתרים מרכזיים אחרים בשרשורים של ויילד.. בקשר לרוק על הכרית,לדעתי לוקח לך יותר מידיי זמן להרדם או בעיית תזמון אחרת - פעם הבאה פשוט תפסיק אחריי 10ד ותנסה שוב לאחר כמה דקות של הפסקה מוחלטת - או תשחק עם הזמנים ואתה יכול גם להחליף למיילד אחריי נסיון של ויילד. כמו בכול השיטות אתה חייב שיהיה לך זכרון של חלומות - בערך 5 בשבוע זה טוב. בגדול סיכויי ההצלחה עם מיילד טובים יותר. - שם לב לעצות שננתי בקישור מתחת לזה - ביצוע מיילד צריך להיות דיי מדוייק. בהצלחה.

tabs

New member
המשך

תודה.קראתי גם על מה שרשמתה אני אולי יעשה מילד מוצלח(כמו שאמרתה שצריך להאמין).בקשר לרוק בכרית אין לי רוקXD אני אמרתי בציניות כזאת אבל מה שהתכוונתי שאני חייב לבלוע את הרוק אחרת לא נוח לי בגרון כזה.

למעלה